• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

06.04.2021

09:43

ISPLIVAO PRIVATAN RAZGOVOR IVANE ALEKSIĆ I NJENE PRIJATELJICE! Oprostila bih Nenadu odnose sa Tarom, ali jedno NE MOGU!

Rijaliti

ISPLIVAO PRIVATAN RAZGOVOR IVANE ALEKSIĆ I NJENE PRIJATELJICE! Oprostila bih Nenadu odnose sa Tarom, ali jedno NE MOGU!

Podeli vest

Ivana Aleksić priznala je svojoj prijateljici da bi svom suprugu Nenadu Aleksiću Ša oprostila prevaru sa Tarom Simov u "Zadruzi" da je bio u pitanju samo seks.

Ona je, naglasila da je primetila da su se kod njenog muža, sa kojim je provela sedam godina u braku i kog je lično ispratila u rijaliti, rodile emocije prema starleti preko čega ne može da pređe.

Reperova žena mesecima je očajna, a razlog za to je njegova afera sa duplo mlađom zadrugarkom. Iako je isprva mislila da je između Ša i Tare samo flert u pitanju, ubrzo je shvatila da postoji nešto više - da su zaljubljeni. I to je ono što svom još uvek zakonitom suprugu ne može da oprosti.

Ivana se poverila jednoj prijateljici o tome šta misli o čitavoj romansi njenog supruga i zadrugarke i priznala da je fizička prevara za nju najmanji problem. Ona je čak bila spremna da zažmuri i pređe preko toga što ju je javno ponizio i razmenjivao nežnosti, te imao seks sa ljubavnicom pred milionima gledalaca, ali da druge stvari prave problem.

Foto: printscreen

Ivana i Ša

Razlog za to je, kaže sagovornik, to što je i Ivana svesna da Ša gaji emocije prema Simovljevoj. Ona ga posle toliko godina zajedničkog života dobro poznaje i to je kod njega primetila i pre nego što je obelodanio vezu sa Tarom. Zato je i rešila da ga ostavi, što je njemu preneto.

Iako je najpre mislila da on samo glumi ljubav prema zadrugarki zarad opstanka u rijalitiju, ubrzo je uvidela da se prevarila i da se njen muž zaljubio u dvadesetogodišnjakinju. Momenat kada je shvatila da njegov odnos sa Tarom nije šala jeste kada su se žestoko posvađali, pa je Nenad pokušao da pobegne iz rijalitija. On je bio toliko očajan da je počeo i da plače, a njegova žena je tad presekla i rešila da dalje nastavi sama.

Foto: printscreen

Ivana i Ša

Ivana ipak neće okončati brak bez reči, ona je rekla da će se sresti sa suprugom po njegovom izlasku iz rijalitija, kao i da će mu dati priliku da joj sve objasni, ali da nema šanse da se pomire.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija