• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Pantić

13.05.2021

07:45

EKSKLUZIVNO! OTKRIVAMO VAM KO ĆE UĆI U ZADRUGU 5! Od NOVIH učesnika, do rijaliti zvezde koja je IZBEGLA četvrtu sezonu!

Rijaliti

EKSKLUZIVNO! OTKRIVAMO VAM KO ĆE UĆI U ZADRUGU 5! Od NOVIH učesnika, do rijaliti zvezde koja je IZBEGLA četvrtu sezonu!

Podeli vest

Tijana Em (22) poznatija kao "žena od sultana", ulazi u "Zadrugu 5", saznaje Informer.

Pevačica će se u narednoj sezoni megapopularnog rijalitija takmičiti sa bivšim dečkom Stefanom Karićem (29), koji je već potpisao ugovor. Pored njih, s produkcijom pregovaraju i tiktokerka Uki Ku (21) i njen dečko Sergej Pajić (18), "Pinkova zvezdica", kao i glumica Olivera Viktorović (63), poznata po ulozi striptizete Violete u "Žikinoj dinastiji".

Foto: Printscreen You Tube

Zadruga

- Tijana je nedavno gostovala na žurci u "Zadruzi" i tada se digla velika prašina oko nje. Stefanova sadašnja devojka Jovana Ljubisavljević napravila mu je ljubomornu scenu i napala ga da se čudno ponaša zbog pevačice s kojom je bio u vezi. Produkcija je odmah reagovala i pozvala Tijanu da u septembru uđe u "Zadrugu 5", za koju je Stefan već potpisao ugovor. Ona je načelno pristala, ali je ostalo još da ugovore detalje i tačan honorar - otkriva za Informer izvor blizak produkciji.

Na razgovoru su bili i tiktokerka Una Kalabar, poznatija kao Uki Ku, i njen momak Sergej Pajić:

- Uki Ku je baš popularna na društvenoj mreži Tik tok, gde ima 1,1 milion pratilaca! Zbog nje je nastao izraz "ukizam", koji se odnosi na klince koji je obožavaju, mole joj se, stavljaju sveće oko njene slike, prekrivaju se ćebadima i peškirima, pale ikone... Producenti smatraju da bi ona bila pun pogodak za rijaliti, u koji će ući sa momkom Sergejom, pobednikom "Pinkovih zvezdica".

Ekipi bi trebalo da se pridruži i glumica Olivera Viktorović, ćerka slavnog Mihajla Viktorovića.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Magazin Tv Grand

Olivera Viktorović

- Čelnici Pinka su joj ponudili odličan honorar za petu sezonu "Zadruge". Olivera im je jedan od aduta, jer ima veoma zanimljivu životnu priču, a nikada nije bila u rijalitiju - završava priču naš izvor.

Pored njih, u Šimanovce će se u septembru useliti i Vladimir Tomović, kao i njegova bivša devojka Stanija Dobrojević, koja je izbegla "Zadrugu 4" zbog sukoba sa Kristijanom Golubovićem.

Tijana snimila dve pesme

Tijana Em će uskoro publici predstaviti dve pesme. Reč je o duetu sa popularnom tinejdž zvezdom Mihajlom Verulovićem Vojažom, kao i solo pesmu za koju veruje da će premašiti uspeh "Žene od sultana".

Ša sa Tarom u "Zadruzi 5" otplaćuje njen dug Pinku

Nenad Aleksić Ša ući će sa Tarom Simov u "Zadrugu 5" da bi otplatio njen dug Pinku od 50.000 evra! Reper je odlučio da pomogne ljubavnici da vrati novac koji duguje "ružičastoj televiziji" posle diskvalifikacije iz "Zadruge", tako što će zajedno učestvovati u narednoj sezoni rijalitija.

- Volim Taru i spreman sam da vratim 50.000 evra koje duguje Pinku! Ako treba, ući ćemo zajedno u "Zadrugu 5", i to besplatno - rekao je muzičar.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17