• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2021

19:00

ŠA PROGOVORIO O PORODICI - CEO SE TRESEM... Reper skočio KAO OPAREN, pa se obratio OCU: Nemoj da bi se mešao u MOJ ŽIVOT...

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

ŠA PROGOVORIO O PORODICI - CEO SE TRESEM... Reper skočio KAO OPAREN, pa se obratio OCU: Nemoj da bi se mešao u MOJ ŽIVOT...

Podeli vest

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je bilo za Nenada Aleksića Ša.

- Nekad ti je bila bitna podrška porodice, pa si čekao podršku od njih da bi priznao emocije prema Tari, šta se desilo pa kažeš da ćeš progovoriti? - glasilo je pitanje.

- Od Peđe sam tražio potvrdu, jer njemu verujem. Ali ako kažem Kizi i Ljilji da se ne mešaju, nemaju prava, i da brinu o mojim finansijama. Konstantno rasprava sa njima, to traje celi život. Ali to je, ja radim jedno, a oni stalno pričaju kako treba da radim... Mi smo vezani, ali njihovo mešanje... Evo ti i u braku, svaka naša svađa, kad se desi? Posle razgovora sa mojom kevom. To nije dobronamerno, jer ne može da mi govori kako da se ponašam. Pa onda kaže da neće više, i onda opet isto. Konstantni pritisak koji imam od njih... - rekao je Ša.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Nenad Aleksić Ša

- Hipotetički ako tvoj otac, svaku objavu o Tari lajkuje?

- To je Kiza, koji apsolutno nema pravo da se meša u moje odluke, kako ću da radim. Nije samo za Taru. Ja sam odrastao sa Ljiljom, i tresu mi se noge, ceo se tresen. To su teme o kojim ne želim da pričam. Nemoj slučajno da si se mešao u moj život i da kačiš gluposti na internetu! Prvo me blamira, godinama unazad, svašta piše - poručio je Ša.

- Vidiš šta ti radiš? Hoćeš da ukanališ svoju porodicu zbog Tare Simov! - vikala je Sandra.

- Ne, nego zbog celog svog života! Ovako sam ih držao! - ljutio se Ša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija