• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/IDJ

04.07.2021

13:20

PONOSNA NA MUŽA! Luna javno POHVALILA Marka:  Nije jedan od onih muškaraca koji...

Printscreen You Tube

Rijaliti

PONOSNA NA MUŽA! Luna javno POHVALILA Marka: Nije jedan od onih muškaraca koji...

Podeli vest

Luna Đogani je prvi put govorila o majčinstvu i ćerkici Miji, a otkrila je i kako se njen suprug Marko Miljković snalazi u ulozi oca.

Luna je pohvalila Marka i ispričala kako funkcionišu kao roditelji devojčice.

- Dok sam ovde i dok sam se sređivala, sve vreme razmišljam da li je dobro. Naravno Marko je tu, on je čuva, ne brinem. Moram ovim putem da ga pohvalim, toliko se trudi, toliko je angažovan i predivan tata. Nije jedan od onih muškaraca koji beži od toga, bukvalno je 100% u svemu. Sve u svemu smo nekako uigrani, stvarno smo tim. Pomažemo se, ja radim jedno, on drugo - rekla je pevačica.

Foto: Printscreen You Tube

Luna i Marko

Đoganijeva je otkrila i na koga njena i Markova ćerka liče.

- Ona je preslikana Marko. Kada je gledam, kada pričam sa njom i ona pravi neke face, ja vidim malog Marka. Meni je mnogo drago zbog toga zato što je meni moj Marko najlepši muškarac na svetu - istakla je ona.

Foto: printscreen

Marko i Luna

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17