• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Spasojević

06.07.2021

11:00

FINALISTI ZADRUGE 4 OTKRILI ŠTA ĆE RADITI KAD IZAĐU IZ RIJALITIJA! Ša se vraća ženi, a Miljana Ivanu?!

Rijaliti

FINALISTI ZADRUGE 4 OTKRILI ŠTA ĆE RADITI KAD IZAĐU IZ RIJALITIJA! Ša se vraća ženi, a Miljana Ivanu?!

Podeli vest

Finalisti "Zadruge 4" otkrili su šta će raditi posle 10. jula, kad je zakazan kraj rijalitija. Nenad Aleksić Ša ispričao je kako planira da se vrati ženi Ivani, koju je javno varao sa Tarom Simov, a Miljana Kulić hoće da obnovi ljubavnu vezu s ocem svog deteta Ivanom Marinkovićem

Ša je na ogledalu u rijalitiju karminom pisao ljubavne poruke bivšoj ženi, a onda je kroz suze svima priznao da se kaje zbog razvoda:

Postaju reperi

Fran i Paula neće da se vraćaju u Hrvatsku! Oboje planiraju muzičku karijeru u Srbiji



- Moja Ivana je najbolja žena na svetu. Moram da se borim da je vratim! -

Njegova cimerka Miljana Kulić je u sličnom problemu jer je, kako kaže, shvatila da i dalje voli Ivana Marinkovića!

- To je bila najveća i najiskrenija ljubav! Od svih partnera najviše sam volela Ivana. Čim izađem odavde, pozvaću ga da se pomirimo. Dok je bio sa mnom, nije pio! Posle se propio i zato sam ušla u "Zadrugu 1" da ga ne gledam takvog i da se ne stresiram. Hoću da krenemo sve ispočetka - rekla je Kulićeva.

Foto: tv pink printscreen

Maja i Janjuš


 

Ljubav pobeđuje

Njen kum Marko Janjušević Janjuš planira da se vrati u Kinu, gde je radio kao košarkaški trener. Iako je želeo da napusti Srbiju bez ljubavnice Maje Marinković, na kraju je posustao i pristao da zajedno započnu novi život daleko od kamera.

- Janjuš mi je obećao da će me voditi u Kinu. On neka trenira male Kineze, a ja ću male Japanke - lupila je Maja.

Još jedan par iz "Zadruge 4" ubeđen je da će ostati zajedno. Kenan Tahirović čak planira brak sa Rialdom Karahasanović.

- Hteo sam da je zaprosim pred kamerama, ali ipak ću to učiniti kad izađemo odavde. Hoću da mi bude žena! - rekao je maneken, koji nakon svadbe sa suprugom planira da uđe i u "Zadrugu 5"!

I Milan Janković Čorba hoće brak sa Teodorom Milanović.

- Oženiću se Teodorom! Snimićemo i duet - rekao je Čorba.

Vreme promena

Jovana Ljubisavljević raskinula je dugogodišnju vezu kad se u "Zadruzi" zaljubila u Stefana Karića, a sada je otkrila da će njih dvoje živeti zajedno u Beogradu i kad napuste Belu kuću. S druge strane, Filip Car je najavio da će Minu Vrbaški odvesti u Crikvenicu, u Hrvatsku.

- Nastavićemo vezu! Mina je super devojka, kajem se što sam je vređao, mada je i ona meni svašta govorila - rekao je Car.

Ljubav cveta

Jovana i Stefan započinju zajednički život u Beogradu, a Filip vodi Minu u Hrvatsku

Za razliku od njega, Fran Pujas neće da se vraća u Hrvatsku jer se tamo zamerio kriminalcima!

- Ostaću ovde, ne ide mi se u Zagreb. Snimiću rep pesme - rekao je Fran.

I njegova bivša devojka Paula Hublin započinje muzičku karijeru. Ona će snimiti pesmu i spot, koje je kao nagradu dobila od Pinka posle pobede na jednoj "Zadrugoviziji".

Matora: Smuvaću Aleks

Jovana Tomić Matora planira po izlasku iz 'Zadruge' da smuva Aleksandru Nikolić! Njih dve se danima maze, ali neće da započinju vezu u rijalitiju.

- Hoću da smuvam Aleks, ali neću sad pred kraj rijalitija, pa da ispadne da pravimo priču zbog finala. Uživaćemo kad izađemo napolje - rekla je Matora.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija