• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2021

16:22

NIJE MU DO ŽIVOTA! Ša PRIZNAO da namerava videti Taru, pa otkrio šta ga MUČI: PREPLAŠEN SAM, DRHTIM, OSEĆAM JEZU! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

NIJE MU DO ŽIVOTA! Ša PRIZNAO da namerava videti Taru, pa otkrio šta ga MUČI: PREPLAŠEN SAM, DRHTIM, OSEĆAM JEZU! /VIDEO/

Podeli vest

Drvo mudrosti pozvalo je danas Nenada Aleksića Ša u Rajski vrt na razgovor, a čim se udobno smestio, otvorio je dušu.

- Svašta si preživeo u ovoj Zadruzi. Sada kada se kraj približio i kada je vreme da i ti uskoro napustiš Zadrugu, kako se uopšte osećaš povodom toga - upitalo je Drvo.

- Kao što ste rekli, svašta sam preživeo, prosto ne mogu da verujem da sam stabilan u glavi, da nemam nekih psihičkih problema, ali plašim se da po izlasku ne bude drugačije, da me ne stigne sve kada budem stigao u stan. Osećam se okej, osim što imam oscilacije. Trenutno se smorim, razmišljam o tome što se izdešavalo i šta će se tek izdešavati. U suštini sam preplašen - rekao je Ša, a potom priznao čega se plaši:

Foto: Printscreen You Tube

Nenad Aleksić Ša

- Plašim se osude naroda, osude kolega, razgovora sa Ivanom, ako dođe do razgovora, ako bude želela da razgovoramo, pa i ovo vezano za Taru, što sam se uverio u neke stvari... Preko toga ne bih mogao da pređem, ali ne znam kako bi moglo da bude kada je vidim. Sve kad stavimo na jedno mesto, čeka me opšti haos - istakao je Ša. 

Ša je otvorio dušu i priznao šta bi sve voleo da kaže Ivani, bivšoj supruzi koju je u Zadruzi prevario sa Tarom Simov: 

- Želeo bih da joj se izvinim. To ne znači ništa, ali da joj se izvinim od srca i kažem sve što mi stoji na duši, kako se i zašto sve izdešavalo. Da mi omogući da nastavim sa životom... Kada pogrešim ne mogu ni da spavam, ne bih mogao da živim normalno... Ako dobijem neki oprost od nje... Eto, ljudski da se raziđemo, da se ispričamo i izbacim sve iz duše. Ovako je sve odvratno što se završilo na ovaj način. Nabio sam joj duplu muku. Ne znam dok je ne budem ugledao šta ću joj sve reći. Sve to što se desilo, što me je mučilo i zbog čega se sve to desilo... Ne vadim se nikada na prostor, ali ne mogu da joj opišem kako je biti odvojen od osobe koju voliš i kako je kada ti neko priđe, pokloni pažnju... Lakše se vezuješ za osobe u zatvorenom prostoru. Izbacio bih to iz sebe, što sam pričao stvari o njoj i prebacivao krivicu, da je ona kriva što brak nije uspeo. Hteo sam sebe da operem, kad sam debil i majmun, ali da probam sve nekako da joj objasnim - pričao je Aleksić, a potom je priznao da bi voleo da želi i Taru Simov da vidi.

Foto: printscreen

Ivana i Nenad

- To je pakleno. S jedne strane, želim da je vidim, s druge ne želim jer sve što je radila dok je bila napolju... Sve njene gluposti, moje gluposti sam sam ovde nosio i pravdao, napravio osobu kojoj se svi smeju napolju, jednog glupandera i to svesno, ne bih li opravdao postupke osobe koje volim. Da, želeo bih da je vidim, a da li bih joj oprostio, ne znam. U glavi mi je opšti haos, dok ne vidim i jednu i drugu... Kada bih ih video, tek onda ću znati kako ću nastaviti dalje sa životom. Kada bih ih ugledao bilo bi totalno drugačije. Ništa ne smem da tvrdim, jer znam da sam skoro uvek pogazio svoju reč i uradio ono što sam rekao. Preplašen sam, drhtim sav, jeza neka u kolenima, grudima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija