• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

11.07.2021

11:41

MIKSI ZAVRŠILA U ZOLINOM ZAGRLJAJU! Raskinuli tokom Zadruge, a sada razmenjuju nežnosti! /FOTO/

Rijaliti

MIKSI ZAVRŠILA U ZOLINOM ZAGRLJAJU! Raskinuli tokom Zadruge, a sada razmenjuju nežnosti! /FOTO/

Podeli vest

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su jedni od kontaverznijih učesnika Zadruge, a njihova veza uvek je bila jako turbuletna. Ovaj par raskinuo je tokom Zadruge, ali izgleda da to nije ugasilo njihove emocije

Miljana je bila večerašnji superfinalista, a takmičenje je završila na visokom trećem mestu. Kada je stigla u studio došlo je do susreta sa Zolom, za koga je danima u nazad pričala da još uvek ima osećanja, a po bivšoj cimerki Mini Vrbaški poslala mu je poruku da bi volela da je on sačeka kao podrška.

Foto: printscreen/TVPink

Miljana i Zola

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola seli su sa ostalim bišim zadrugarima, a dok su isčekivali proglašenje pobednika Zadruge 4, razmenjivali su nežnosti i emotivne zagrljaje. Da li će ovaj par rešiti nesuglasice i pružiti još jednu šansu njihovom ljubavnom odnosu, ali i kako će reagovati Marija Kulić, koja je bila veliki pritvnik ovog odnosa? Pratićemo u danima koji su pred nama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 2 godine

Koliko su degutantni kada su zajedno, koliko je degutantno ko zaradjuje i kako zaradjuje, degutantna sam i ja jer komentarisem ali još je degutantniji narod koji glasa i plaća ovo zlo od programa. Da li je moguće da podržavamo i volimo sve ono šta ne valja. Sram nas bilo od dece koja uče i rade, sram nas bilo od svakoga poštenoga coveka koji za radni vek ne može zaraditi kao ove lenstine u zadruzi/ludari

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija