• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

11.07.2021

15:10

NIKADA U ŽIVOTU NEĆU BITI SA MAJOM! Janjuš izneo detalje sukoba sa Takijem: MISLIO SAM DA ĆE ČOVEK DA BUDE NORMALAN...

Printscreen You Tube

Rijaliti

NIKADA U ŽIVOTU NEĆU BITI SA MAJOM! Janjuš izneo detalje sukoba sa Takijem: MISLIO SAM DA ĆE ČOVEK DA BUDE NORMALAN...

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš iznervirao se nakon sukoba sa Radomirom Takijem Marinkovićem u finalu rijaltija

On je istakao da se nikad više neće pomiriti sa Majom i izneo detalje sukoba.

- Ostao sam sa Majom jer da sam izašao ne bih uzeo 500.000 evra - rekao je, pa dodao:

- Čuli ste šta sam rekao, on svoju ćerku ne može da brani, ja sam je branio. On to ne vidi, ali ja vidim, mene boli nepravda. Kad su drugi pričali katastrofe, drugi su top. -

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Marko Janjušević Janjuš

- Nije mi žao jer samo odgovaram onima koji prvi krenu. Mislio sam da će čovek da bude normalan, ali da mi posle svega to govori... Ja sam tu devojku spasao čerečenja. Ja sam najveća budala. Iskreno, jedva sam čekao da se završi ovo da budem svoj, sam, da me ništa ne interesuje. Izvoli, pa skači Takiju po glavi u Belom potoku. Ne znate kako je unutra - ističe Janjuš.

Kada su bivšeg košarkaša pitali da li će se videti sa Majom, on je bio oštar.

- Evo baš sam planirao da idemo ona, ja i Taki da sednemo i izvinimo se jedno drugom. Da me je Taki zagrlio, ja bih ga stegao oko struka i rekao mu: Volim te, taste. Nikada u životu neću biti sa Majom, niko me više nikada ne može uslikati, u ponedeljak idem u policijsku stanicu, guzicom je skakala po meni, ide zabrana prilaska. Došlo mi je osam drugova, jedan je najbolji karatista, uvek će ići sa mnom ako dođe neka budaletina - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17