• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2021

14:27

NIJE MU OSTALA DUŽNA! Bivša zadrugarka JAVNO ISMEJALA Ša: ON NE ZNA ŠTA RADI, MOLIM HODŽE DA MU POMOGNU! /FOTO/

TV Pink printscreen

Rijaliti

NIJE MU OSTALA DUŽNA! Bivša zadrugarka JAVNO ISMEJALA Ša: ON NE ZNA ŠTA RADI, MOLIM HODŽE DA MU POMOGNU! /FOTO/

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša otkako se završila "Zadruga" ne prestaje da intrigiram, a sinoć je u emisiji mnoge iznenadio gostovanjem u emisji.

Ša je uživo u programu u jednom trenutku isprozivao i bivšu cimerku Erminu Pašović, koja se potom uključila u emisiju, te je obračun nastavljen. Bivša zadrugarka nije štedela repera, a nakon obračuna u emisiji, ponovo se oglasila na Instagramu.

- Ali, kad je pretio roditeljima da će ih prodati radi Tare?! Šta očekivati od takvog čoveka! Sve je istina što on priča... Kao što je sve negirao u "Zadruzi" da je ikad rekao, da 'l to bila ja, Rialda, Nadica, Nataša, Aleksandra... Ali ja ti opraštam, jer to nisi ti. Još jednom apelujem svim hodžama da mu što pre pomogne jer on ne zna šta radi - napisala je Ermina.

Foto: printscreen instagram

Erminina objava

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija