• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.07.2021

08:40

BILO NAM JE SUPER, A POSLE...Ana Korać progovorila o rijalitiju, DAVIDU I JANJUŠU! Ovo niko nije očekivao!

printscreen instagram/ana_korac

Rijaliti

BILO NAM JE SUPER, A POSLE...Ana Korać progovorila o rijalitiju, DAVIDU I JANJUŠU! Ovo niko nije očekivao!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Ana Korać pojavila se na jednom događaju u vrlo provokativnom izdanju

Ana je na sebi imala minijaturni beli top iz kojeg si kipile njene bujne grudi, te je mamila uzdahe i poglede prisutnih. Mnoge je iznenadilo to što se ipak pojavila u društvu svog prijatelja, a ne Marka Janjuševiča Janjuša, kako se očekivalo, budući da su u poslednje vreme nerazdvojni.

Foto: printscreen/pink.rs

Ana Korać

- Janjuš je meni prvi pustio poruku. Pitao me da li sam živa. Ja sam odgovorila da jesam i pitala ga da li je on živ s obzirom na to šta je sve mučenik prošao. Pitao me da idemo nedge da klopamo nešto i to je to. Sve se na tome završilo. Ne znam da li će doći... Bože moj, ako nema gde da sedne, može i kod mene, što da ne, mi smo prijatelji - otkrila je Ana i dodala:

- Nismo mi imali simpatije, to su nam drugi nabacivali. Mi smo se samo družili i bilo nam je super u Zadruzi 1. Posle su nam se putevi razišli i nismo se družili, ali što da se ne družimo... - poručila je Koraćeva, a o tome da li bi mogla sebe da zamisli u Zadruzi 5 sa bivšim dečkom Davidom Dragojevićem, kao i rivalkama iz rijalitija Majom Marinković i Aleksandrom Subotić odgovorila je sledeće:

- Kakav bi to cirkus bio! Ne, ne, ne vidim sebe među tim ljudima, ja sam mnogo iznad njih - poručila je Koraćeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
wolf30

pre 2 godine

..mnogo iznad njih,,,,Bože pomozi, Bože oslobodi ! Za nju vredi "zbogom pameti, nisam te ni imao". Godine idu, žena, bab-devojka uskoro, biće neostvarena , kladim se u to bar u jedno pivo. Takvu neće niko jer iz nje pršti materinski instinkt..... Hahaha, iznad njih je bar za debljinu grudne bradavice. Stvarno, dogodi se transfer blama svakome ko pročita ...

zora

pre 2 godine

Ti si stvarno jadna u glavi kad si odlucila da tako izgledas.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija