• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2021

08:22

SKANDAL! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ UPOZNAO IVANU I KRISTINU! Isplivali svi DETALJI sausreta BIVŠE I SADAŠNJE: Ceo život ću pamtiti te SUZE... ŠOK! Nije mogla u OČI da je pogleda!

printscreen

Rijaliti

SKANDAL! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ UPOZNAO IVANU I KRISTINU! Isplivali svi DETALJI sausreta BIVŠE I SADAŠNJE: Ceo život ću pamtiti te SUZE... ŠOK! Nije mogla u OČI da je pogleda!

Podeli vest

Voditelj Milan Milošević sinoć je u emisiji "Narod pita" ugostio bivše zadrugare Minu Vrbaški, Milicu Kemez i Kristijana Golubovića.

- Kristijane, da li si otišao kod bivše supruge Ivane? - pitao je Milan Milošević.

- Kada sam izašao i prvi put otišao kući, gde sma živeo sa njom i malom, doneo sam poklone i ručali smo. Tema po temu i došli smo do mementa kad smo dodirnilu temu gde sam sada. Ceo život ću pamtiti te suze i kad je rekla "Zašto si mi to uradio?" to je griža savest kada gledate osobu koja se nije ogrešila o vas, samo nije mogla da prati ritam mog život. Nije zaslužila da je osramotim javno. Vera je jako inteligenta i u školi je cimaju da tata ima devojku, a mama je proglašena za najbolju osobu. Tata sad ima devojku i to je bilo diskutabilno, ali posle 15 minuta dete oseti figuru zaštitinka, oca. Kupio sam joj lego kocke, pa smo slagali i otišao joj je um na lepšu i bolju stranu - pričao je Golubović.

- Da li si upoznao Krstinu sa Ivnaom? - pitao je voditelj.

Foto: Printscreen You Tube

Kristina i Kristijan

- Jesam. Otišao sam da podignem pasop i sredim nešto oko lične karte i poveo sam Kristinu, ne razdvajamo se. Ivana je znala da treba da dođem i donesem poklone maloj za školu. Ona je rekla da je ne stavljam u neprijatnu situaciju, bio sam uporan kao da sam osećao da tako mora. Padala je jaka kiša i ušli smo u zgradu, naišla je Ivana, ona nikad ne ide u pravcu te zgrade, desilo se kao zapisano. Ivana kao veliki čovek krenula je da nas pozdravi, Kristina se okrenula i otrčala na parking. Ivana je odmah meni rekla zašto je pobegla? Ivana je rekla da ne može da se zamisli, ona je majka, prosula mi njenu konzervativu u licu - rekao je Kristijan i dodao:

- Rekala je da je pozovem da ona nije monstrum, ja sam je pozvao, ona nije mogla da veruje. Ivana je pružila ruku, rekla nisam ljuta na tebe, bila sma ljuta na njega, to je i mala coca pozdravila, meni je bilo nepriajteno. U jednom momentu vidim da Kristina plače, rekla je ako bih ikada poželela da ostanem zbog tebe, volela bih zbog ove žene, jer joj je toliko žao. Ivana odaje lik svete osobe, ona je normlana, nemam ništa protiv prelepih žema, ali ona je nešto posebno. Uvek kad pričam o njoj steže mi se dijafragma, voleo bih da ostavim dušu i srcu da trpe greške zbog mojih loših postupaka. Ne mogu da dozovolim kad sam jednu prodao, da i drugu pustim niz vozu. Mi živimo u Boeogradu - pričao je Kristijan.

Foto: printscreen

Kristijan Golubović i Ivana

- Je l' si se navikao? Zamerao si da nije dovoljno čista i pedatna? - dodao je Milan Milošević.

- Mislim da je ona više nemarna. Sada dolazi u red, odlična je. Tu je uz mene za sve što treba, energijom najviše. Osećam se prvi put da sam svoj na svome, bar što se žena tiče. Nisam zaljubljen, ja volim - rekao je Golubović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija