• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

08.08.2021

08:56

ONA IMA KLIJANTELU, NIJE MOJ NIVO! Aleksandra Subotić BRUTALNO PONIZILA Anu Korać! A evo šta je rekla o ODNOSU Maje i Janjuša!

Printscreen

Rijaliti

ONA IMA KLIJANTELU, NIJE MOJ NIVO! Aleksandra Subotić BRUTALNO PONIZILA Anu Korać! A evo šta je rekla o ODNOSU Maje i Janjuša!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić se pojavila na proslavi rođendana Sanje Stanković u jednom prestoničkom restoranu.

Svojom pojavom izazvala je veliku pažnju, a sada je otkrila svoje mišljenje o gotovo svim gorućim temama iz prethodnog perioda.

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić

Kako uspevaš da postigneš takav izgled, s obzirom da imaš dvoje male dece?

- Sa dvoje dece je to izuzetno lako, zato što konstantno trčiš za njima i stalno imaš neke obaveze, ne stigneš da jedeš, a pored toga sam i na posebnom režimu ishrane. Što se tiče mene, za mene zime nema.

Ti si u dobrim odnosima i sa Sanjom i sa Matorom, kako balansiraš taj odnos?

- Ne balansiram, ne mešam se u taj odnos, to je njihova stvar. Ja volim Sanju kao Sanju, ona mi je približnija. Matora je drugi tip, ona je više dobra sa mojom mamom. Nikada ni ja nisam tražila da moji prijatelji biraju između mene i mog bivšeg partnera, tako da ne volim ni ja to da radim.

Maja i Janjuš su uvek glavna tema. Kako komentarišeš taj odnos?

- Ne komentarišem to, meni je to smešno, nadam se da je Maja to prevazišla. Što se tiče Janjuša, meni je to škart, nebitno. Žao mi je, ne želim ni njega da ga ponižavam i vređam, ja njega ne poznajem, imam mišljenje na osnovu onoga što sam gledala, meni je Maja drugarica i žao mi je.

Pre nedelju dana smo imali priliku da vidimo tvoje storije i Ane Korać koje su svi shvatili kao neko prepucavanje, kako to komentarišeš?

Foto: Printscreen AmiG Show

Ana Korać

- Ja sa njom ne mogu da se prepucavam, mi ne živimo u istom svetu. Mi nemamo dodirnih tačaka, ne želim da pričam o nivoima. Ja sam nečija žena i majka dvoje dece i ne želim da spadam u grupu ljudi koja nju okružuje, klijentelu, kako već, to nije moj nivo, ne da nije moj nivo, ali nek vodi svoj život i ja isto vodim, meni je mnogo lepo, oni su za mene prošlost!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija