• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

08.08.2021

09:57

ALEN HADROVIĆ OTKRIO SVE DETALJE VENČANJA SA MAJOM MARKOVIĆ! Uskoro će postati RODITELJI, a evo da li je zahtevna TRUDNICA!

printscreen instagram/maja.markoviic

Rijaliti

ALEN HADROVIĆ OTKRIO SVE DETALJE VENČANJA SA MAJOM MARKOVIĆ! Uskoro će postati RODITELJI, a evo da li je zahtevna TRUDNICA!

Podeli vest

Alen Hadrović i njegova izabranica uživaju u najlepšem periodu života nakon izlaska iz Zadruge 4.

Podsetimo, Maja Marković je ušla u rijaliti kao zauzeta devojka, verena, ni ne sluteću da će joj se ceo svet preokrenuti za par meseci. Alen sa druge strane poznat medijima kao biznismen i kazanova noćnog života naše prestonice, ošai je u Belu kuću slobodnog statusa i čim je ugledao Markovićevu nije odoleo njenom šarmu. Nespremni ali odlučni da su te emocije vredne truda, ostavili su kompletnu prošlost iza sebe i započeli ljubavni odnos o kome se i dan danas priča.

Usledio je turbulentan period, napadi, osude publike pa i samih zadrugara, što je za njih bilo izuzetno naporno i mučno, ali su uspeli da izdrže do samog kraja njihovog učešća. Alen je taj koji je prvi izašao i sačekao svoju devojku nedelju dana kasnije nakon njenog izbacivanja i tada je sve za njih postalo istorija.

Foto: printscreen

Alen i Maja

Tek nakon izlaska su shvatili koliku podršku imaju svoje porodice, prijatelja pa i fanova koji su masovno glasali za njihovu ljubav i prepoznali je kao pravu. Nisu se više odvajali, učvrstili su svoj odnos, Alen je dobio novu neraskidivu ljubav, Majinog sina iz prvog braka sa kim je postao takođe nerazdvojan. Kako to u bajkama već ide, njihovu ljubav je krunisala beba koja se desila kao proizvod tolike ljubavi koja ih je snašla. Ovih dana su posvećeni pripremama za svadbu koja se bliži kao i dočeku svog prvog zajedničkog deteta, bebe Vuka.

Alen je sada odgovorio na par pitanja koja najviše zanimaju njihovu podršku.

Alene, kako teku pripreme za venčanje? Da li je Maja izabrala venčanicu?

- Maja je izabrala vencanicu, ali neće da mi pokaže koju zbog sujeverja! Ide sve kako treba, bice venčanje iz bajke!

Da li ste odlučili na kojoj ćete lokaciji živeti nakon svadbe i rođenja bebe?

- Zapala su nam za oko dva stana na mom Vozdovcu, odlučićemo se u narednih 20 dana definitivno koji ćemo, ali svakako Voždovac je lokacija.

Kako se osećaš nakon saznanja da će tvoje prvo dete biti dečak?

- Pa lepo je čuti da čekam naslednika, želim ja i devojčicu, ali ipak mi je drago što je prvo pa muško!

Da li su počele pripreme za dolazak malog Vuka?

- Nismo jos počeli sa pripremama osim sto imam odličan trening sa Majinim sinčićem koga obožavam.

Kako Maja podnosi trudnoću s obzirom da su velike vrućine, da li je zahtevna trudnica i ima li neke posebne prohteve?

- Maja je najskromnija devojka na svetu, čak i u trudnoći, nije ni malo razmažena, ali ja pokušavam da je razmazim što više.

Kada si ulazio u zadrugu da li si mogao da naslutiš da će to učešće biti preloman trenutak za tebe i da ćeš upoznati ljubav svog života?

- Ušao sam u Zadrugu sa nekim osećajem čudnim, da ce nešto da se promeni posle toga, ali nisam mislio da će mi se životna ljubav desiti na tom čudnom mestu.

Foto: printscreen/tvpink

Alen Hadrović

Šta imaš sada da poručiš zadrugarima koji nisu verovali u vas?

- Šta da im poručim, želim im da budu srećni bar 10% kao mi sada, jer onda ne bi imali vremena, a ni želje da komentarišu ili "procenjuju" tuđe odnose!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija