• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

22.08.2021

22:00

POKLON OD 70.000 EVRA! Bivša zadrugarka od dečka dobila potpuno novog četvorotočkaša! Kada čujete povod ostaćete bez reči /FOTO/

printscreen

Rijaliti

POKLON OD 70.000 EVRA! Bivša zadrugarka od dečka dobila potpuno novog četvorotočkaša! Kada čujete povod ostaćete bez reči /FOTO/

Podeli vest

Popularna kik bokserka, gimanstičarka i atletičakra, koja se proslavila učešćem u rijaliti programima Ljuba Pantović svakodnevno obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama nekim novim slikama.

Ovog puta Ljuba se pohvalila skupocenim četvorotočkašem koji je dobila na poklon od njenog dečka Mirka. 

Foto: printscreen

Ljuba Pantović

Svima je poznato da je Pantovićeva veliki fan popularnog brenda "Mercedes" i da u svom vlasništu poseduje najnovimojdel "S klase" koji je platila neverovatnih 90.000 evra!

Kako smo uspeli da saznamo Ljuba je bila danima tužna i neraspoložena zbog privatnih problema, ali kako bi se osećala bolje njen partner Mirko koji je poznat javnosti kao "dečko iz Švedske" odličio je da to promeni. 

Foto: printscreen

Ljuba Pantović

Naime, on ju je iznenadio poklonom vrednim 70.000 evra kupivši joj potpuno nov automobil njene omiljene marke. Ovakav automobil još nije viđen u Srbiji, a Pantovićeva nije krila oduševljenje kada je ugledala poklon. 

Foto: printscreen

Ljuba Pantović

Pored luksuza u kojem uživa Ljuba, svakodnevno trenira kako bi izgledala savršeno ali i kako bi opravdala titulu koja je prati kroz život zvanu "šampion". U svemu tome najveći oslonac ima u svom partneru ali i u njenom dobro osmišljenom programu "Perfect shape program" koji danas uspešno koristi nekoliko stotina korisnika. Među njma je njena ćerka Aleksandra koja je doživela potpunu transformaciju od kako prati program svoje majke, ali i Dalila Dragojević koja beleži rekordan gubitak kilograma za samo nekoliko dana.

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić

Podsećamo, pre nekoliko dana Ljuba je prošla kroz jako težak period života nakon što joj je otac preminuo. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vihot

pre 2 godine

Jedan običan sivonja koji troši verovatno tudje zaradjene pare...kupiti auto za toliko para je za mene totalni kreteni zam... Nadam se da ćeš brzo omlatoti nosem o ledinu....pa ćeš se češati gde te najviše svrbi...

Koja

pre 2 godine

Marko, Marko....za "smezuranu" Ljubinu ribetinu.....dati ovoliko para.....ZA POSMATRANJE u "Lazi" !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija