• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Žikić

24.08.2021

07:42

SMUVAĆU MAJU I TAKIJA, IMAĆEMO ODNOS BEZ POKRIVAČA! Novi zadrugari POTPISALI UGOVORE za Zadrugu 5 - ONA je najavila HAOS pred KAMERAMA!

Rijaliti

SMUVAĆU MAJU I TAKIJA, IMAĆEMO ODNOS BEZ POKRIVAČA! Novi zadrugari POTPISALI UGOVORE za Zadrugu 5 - ONA je najavila HAOS pred KAMERAMA!

Podeli vest

Starlete, pevači i glumci juče su došli na televiziju Pink kako bi potpisali ugovor za petu sezonu "Zadruge".

Prva je stigla bivša mis Slovenije Denise Dame (25), koja je priznala da voli i žene i muškarce. Ona je najavila da će pred kamerama Pinka pokušati da smuva i Maju Marinković i njenog oca Radomira Takija Marinkovića!


- Volim i žene i muškarce! Bila bih sa Majom, mnogo je lepa. Ali bila bih i sa njenim tatom Takijem, koga inače poznajem. Obećavam da ćemo imati se*s pred kamerama, i to bez pokrivača - kaže Denise, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao "najbolja slovenačka ribetina".

Ona dodaje da zarađuje i tako što prodaje svoje provokativne slike na "Onlifansu".

- Tako sam uspela da zaradim 150.000 evra i kupim "porše" - hvali se slovenačka starleta, ponosno pokazujući minđuše u obliku muškog polnog organa.

Odmah za njom na Pink je stigao i pevač iz Valjeva Petar Vasić (27). "Zvezda Granda", za razliku od Slovenke, voli samo suprotan pol.

Foto: printscreen

Petar Vasić

- Nikad ne bih bio sa muškarcem. Voleo bih da uđe Miljana Kulić, ali neću da je muvam - rekao je Petar.

U "Zadrugu 5" ulazi i glumac Aleksandar Todorović (55), koji poslednjih godina u Španiji radi kao agent za prodaju nekretnina. Razvodio se tri puta i tvrdi da u rijalitiju neće nijednu cimerku da muva. Na Pink je došla i Jovana Dostanić (30), ekonomista po struci, koja kaže da živi "na lepe oči".

Foto: printscreen

Jovana Dostanić

- I ja, kao i Stanija Dobrojević, imam diplomu državnog fakulteta, tako da će mi ona biti najveća konkurencija. Bila bih sa oženjenim muškarcem, što da ne?! - kaže Jovana.

Davor Lazić (30), polubrat pevača Darka Lazića, kaže da je spreman ko zapeta puška! On se takođe bavi muzikom i ima duet sa Zokijem Šumadincem, s kojim će zajedno ući u rijaliti.

Foto: printscreen

Davor Lazić i Zoki Šumadinac

- Darko me podržava da uđem u "Zadrugu"! - kaže Davor.

Ugovore je potpisao i bračni par Dalila i Dejan Dragojević. Među povratnicima u "Zadruzi 5" su i Miki Đuričić, Mensur Ajdarpašić, Nataša Radan...

Stanija imala udes!

Stanija Dobrojević juče nije stigla na Pink jer je imala udes! Ona i njen dečko Marko Marković doživeli su saobraćajku kad su se iz Italije vraćali za Novi Sad.

- Nisam ja vozila, već Marko. Vraćali smo se sa mora... Kamion nam je potpuno izgrebao jednu stranu automobila. Hvala Bogu, dobro smo, ali je auto uništen. Sprečena sam sada da dođem u Beograd, ali eto mene ovih dana na Pinku - kaže Stanija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija