• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2021

14:50

EKSKLUZIVNO! Bivši učesnik ZADRUGE 4 ulazi u petu sezonu - on se vraća u BELU KUĆU, a ono što je rekao o Maji Marinković će vas ŠOKIRATI

Rijaliti

EKSKLUZIVNO! Bivši učesnik ZADRUGE 4 ulazi u petu sezonu - on se vraća u BELU KUĆU, a ono što je rekao o Maji Marinković će vas ŠOKIRATI

Podeli vest

I dok svi čekaju početak pete sezone najgledanijeg rijalitija Zadruga 5, lista učesnika je sve jasnija

Pored Mikija Đuričića, Mensura Ajdarpašića, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Aleksandre Subotić, Aleksandra Saše Todorovića, Jovane Tomić Matore, Mateje Matijevića, Deniz Dejm, Nikole Grujića, Baneta Čolaka, Sandre Čaprić, Stefana Mihića, Saleta Cvetkovića Luksa i Natalije Šćekić, došlo je vreme da vernu publiku iznenadimo i otkrijemo ime još jednog učesnika, koji će, bez sumnje, svojim učešćem napraviti potpunu pometnju.

U pitanju je Filip Car, koji je svima poznate iz prethodne sezone rijalitija.

Filip Car ostao je upamćen po brojnim aferama i vezama sa ataktivnim zadrugarkama na velelepnom imanju, među kojima su Aleksandra Nikolić, Mina Vrbaški, Sanja Stanković, a odnedavno je nerazdvojan od Maje Marinković, te javnost uveliko bruji o njihovoj navodnoj ljubavnoj romansi.

- Povezuju me s Majom, ali mi se najnormalnije družimo. Dragana se zeznula, onako kako je Šebez rekao, tako je. Od mene se uvek svašta očekuje, ja sam nepredvidiv, pa će tako biti i u novoj sezoni Zadruge - rekao je Car.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija