• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2021

08:33

BRUTALNA SVAĐA UŽIVO U EMISIJI! Milica Kemez se UKLJUČILA , pa poludela zbog SESTRE - prestala da bira REČI i otkrila OVO

TV Pink printscreen

Rijaliti

BRUTALNA SVAĐA UŽIVO U EMISIJI! Milica Kemez se UKLJUČILA , pa poludela zbog SESTRE - prestala da bira REČI i otkrila OVO

Podeli vest

Bila je još jedna emisija "Narod pita", a gosti su bili Sandra Rešić i Bora Santana

Onda se uključila Milica Kemez, kako bi se obratila gostima zbog pominjanja njene sestre:

Ne mogu više da slušam da neko pominje moju sestru. Smatram da moja sestra nije učesnik rijalitija i da nema potrebe da je neko pominje, koliko sam ja propatila, toliko je i moja sestra, više puta je završila u bolnici zbog te teme. Mislim da je Sandra dovoljno obrazovana i pametna, da može sa Borom da izađe na kraj i bez toga. Svi koji su pominjali da je moja sestra spavala sa Borom, jer je to monstruozno. I ja sam bila ljuta na Mirelu, jer nije želela da demantuje, ali ja nikada nikoga nisam tužila, niti iznosila dokaze, a znala sam mnogo toga o pojedinima. Dozvolila sam da se razapinje moj život, ali moja sestra nije. Bude li Sandra nastavila da to pominje, imaće posla sa mnom! Muka mi je od te teme, samo želim da je zamolim da se bori sa njim nekim argumentima. Sada ne želi da se svađa tako sa njim, nego upliće moju sestru! - govorila je Milica.

Milice, vodi računa šta pričaš, jer sam ja snimala sve video i audio pozive - rekla je Sandra.

Sinoć ste oboje spustili loptu, budi jednom normalna i prirodna u životu. Nemoj da skupljaš poene na osnovu neke monstruozne poene! Više ne uzimajte moju sestru u usta, jer je ona proživela pakao! Ja ti nisam Ša, kojim ćeš ti da manipulišeš - vikala je Kemezova.

Milice, nemoj da se igraš sa mnom, džaba pretiš, moje pravo je da ja govorim šta želim, dok ne budem krenula da tvrdim neke stvari. Ja nisam tvrdila da je Bora spavao sa tvojom sestrom. Bila sam uz Milicu sve vreme, ja sam je tešila kada je plakala, jer ju je Bora izvređao najstrašnije - odbrusila je Sandra, a Milica više nije bila na vezi.

Moram da podržim Milicu za sve što je rekla. Ti ne zaslužuješ da budeš uopšte u emisija - dobacio je Bora Sandri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN
Politika

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je danas u Njujorku Orden srpske zastave drugog stepena Muhamedu Isi Abušahabu, izvanrednom i opunomoćenom ambasadoru, stalnom predstavniku Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN.

27.09.2024

15:43

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?
Kolumne

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se 22.09.2024. na drugoj plenarnoj sesiji Samita o budućnosti u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku. Održao je sjajan govor o tome kako Srbija ne želi da žrtvuje svoje tradicionalne vrednosti, istovremeno kritikujući „Woke“ („Vouk“ pokret).

27.09.2024

15:29

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata
Partizan

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata

Vratio se! Legendarni srpski fudbaler Savo Milošević (51) danas je drugi put promovisan u šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan. Vratio se posle četiri godine, mada deo navijača smatra da nikad nije trebalo ni da odlazi. Ipak, drugi deo smatra da ni on neće ništa popraviti, a ovde su samo neke činjenice koje su obeležile njegov prvi boravak u redovima posrnulog giganta iz Humske!

27.09.2024

15:21

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija