• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2021

08:14

ŠOK U EMISIJI! Majka Kije Kockar otkrila sa kojim GOSTOM iz RESTORANA je SPAVALA! A onda je rekla koji je njen TIP MUŠKARCA

TV Pink printscreen

Rijaliti

ŠOK U EMISIJI! Majka Kije Kockar otkrila sa kojim GOSTOM iz RESTORANA je SPAVALA! A onda je rekla koji je njen TIP MUŠKARCA

Podeli vest

Pobednica Zadruge 4, Nadica Zeljković bila je gošća emisije "Narod pita" i ovom prilikom otkrila je nepoznate detalje iz svog života

- Kada se podsetiš ovih Janjuševih reči, šta bih rekla? - pitao je Darko.

- Zanimljivije je ovo od Cara, gde kaže da izgledam iz jednog ugla kao njegova baka Petra. Ma Janjuš zna na kom je terenu i odlično se snalazi, što se tiče njega, nikada ništa nije bilo, smešno je i pričati. Ne razmišljam o njemu iskreno, malo smo ulazili u sukobe, ali ništa strašno, to je njegova paranoja mozga. U oktobru sam ja već bila sa Kenanom i nikada nisam razmišljala o drugim stvarima. Car mi je čak jednom i rekao super si ti ali te se malo plašim - nasmejala se pevačica.

Voditelj se osvrnuo na komentare sa Tvitera.

Nadicin humor, ne može svako da razume - pročitao je Darko.

- Specifična sam malo tu slažem se - rekla je Nadica.

- Njene doskočice su mnogo bolje kada nisu vezane za mene, ali realno ume da bude simpatično, ali ne kad priča nego kad dobaci, i mogu da kažem stvarno svaka čast - ubacila se pevačica.

- Kreće žena iz naroda i te stvari, molim vas dajte mi pištolj, jer sam žena iz svemira - pročitao je Darko.

- Ovo je simpatično, ali je iskreno, ja jesam žena iz naroda - dodala je Nadica.

- Da ste mlađi, koji bi muškarac bio vaš tip? - pročitao je Darko.

- Moram priznati da jeste Kristinin otac bio taj tip, malo drugačiji, nikada nisam tražila nekog finog, načitanog, nego neku barabu, tipa kao Kristijan, Car. Mada i Čorba je šarmantan bio prema ženama - rekla je Nadica.

- Nadica voli loše momke - dodala je Rialda.

- Kako su tvoji roditelji reagovali na Kenana - pročitao je Darko.

- Sjajno i pre nego što smo izašli su imali svoje mišljenje, ali svakako tek uživo je bilo bolje, mislim kome može Kenan da se ne svidi? - nasmejala se pevačica.

- Da li si imala sek* sa nekim gostom iz restorana? -glasio je još jedan od tvitova.

Jesam, naravno, Kristinin otac je bio gost restorana - nasmejala se Nadica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija