• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

31.08.2021

10:30

MISLITE DA SE PLAŠIM KRISTIJANA GOLUBOVIĆA?! Nekada cimeri iz zatvora, a uskoro cimeri u Zadruzi - Zverka otkrio detalje odnosa sa bivšim zadrugarom

printscreen

Rijaliti

MISLITE DA SE PLAŠIM KRISTIJANA GOLUBOVIĆA?! Nekada cimeri iz zatvora, a uskoro cimeri u Zadruzi - Zverka otkrio detalje odnosa sa bivšim zadrugarom

Podeli vest

Aleksandar Bogunović Zver potpisao je ugovor za petu sezonu "Zadruge". Iako je nov na medijskom nebu, javnost uveliko priča o njemu.

On je otkrio da je bio u zatvoru, te da je služio kaznu sa Kristijanom Golubovićem, a onda su krenule da se šire priče za koje budući učesnik kaže da su lažne.

Naime, medijima je odjeknulo da je Aleksandar za Kristijana rekao da mu se svi smeju, kao i da laže, što je budući zadrugar oštro demantovao, ali direktno i oštro odgovorio na prozivke koje su potom usledile direktno od Golubovića.

Foto: informer.rs

Aleksandar Bogunović

- Čuo sam da su me mnogi nakon intervjua isprozivali, ja sam svestan sebe i da bodem oči. Što se tiče Kristijana, boli me k*rac da se bilo kome pravdam, vidim zavozala se priča. Imam previše svojih kvaliteta, robija i ulica su iza mene. Ali zahvaljujući njima sam ovo što sam danas. Postoje neki zatvorski kodeksi koje ja poštujem i Kristijan to zna, zato mi i nije jasno zašto se peca na prvu, kada nije ni proverio šta sam rekao - počeo je Zverka, pa se osvrnuo na težak period u ozloglašenom zatvoru "Zabeli", u kom je proveo tri godine:

Foto: printscreen

Aleksandar Bogunović Zver

- Bila je situacija da lika pored mene izbodu po vratu, izbušili mu ceo obraz. Tamo ne možes da se ne zakačiš, ako mu ne daš pljugu j*benu, najmanja glupost. Malo prozivanja je bilo i lik izvadio naoštrenu kašiku, i ja sam kašiku oštrio o zid.

- Nagledao sam se raznih sr*nja, da li vi stvarno mislite da se ja plašim Kristijana. Posle svega, ja se samo plašim samo sebe. Pa vi probajte da mi ne date pljugu (smeh) - rekao je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija