• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

04.09.2021

07:40

LJUPKA STEVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5! Pevačica će mesečno zarađivati 40.000 EVRA, planira da RASKRINKA BIVŠEG MOMKA!

Rijaliti

LJUPKA STEVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5! Pevačica će mesečno zarađivati 40.000 EVRA, planira da RASKRINKA BIVŠEG MOMKA!

Podeli vest

Ljupka Stević ulazi u "Zadrugu 5"! Pevačica je bila na sastanku sa čelnicima televizije Pink, kojima je tražila mesečni honorar od čak 40.000 evra, saznaje Informer.

Dogovor još nisu postigli jer je Ljupka u međuvremenu otišla na odmor u Italiju, ali će već sledeće nedelje ponovo otići na sastanak na Pink kako bi saznala da li će dobiti honorar koji je tražila.

Specijalni gost

- Ljupka je i ranije imala pozive za rijaliti, ali je uvek odbijala jer nije bila zadovoljna honorarom. Međutim, pošto raste broj zaraženih koronom i postoji mogućnost da pevačima nastupi budu otkazani, ona je rešila da ovog puta prihvati ponudu. Tražila im je 40.000 evra mesečno i na sledećem sastanku će se dogovoriti o definitivnom iznosu. Već se dogovorila s producentima da se u rijalitiju ne takmiči za glavnu nagradu, već da bude samo specijalni gost - kaže naš izvor i dodaje da je Ljupka spremna da pred kamerama otkrije sve tajne svoje veze sa oženjenim generalom Dragišom Simićem:

Foto: HIT dodatak/informer

Ljupka i Dragiša

- Ljupka je punih deset godina bila sa Simketom. Nakon skandaloznog raskida, kad mu je u naletu besa uništila auto, otkrila je medijima neke njegove tajne, ali je sada producentima obećala da će u "Zadruzi" ispričati mnoge stvari kojima će šokirati javnost!

Diže prašinu

Kako saznajemo, posle sastanka sa Ljupkom producenti su pozvali i njenog bivšeg!

- Simića su nedavno pozvali na sastanak na Pink, a on im je rekao da je na odmoru sa porodicom. Kad je čuo da ga zapravo zovu u rijaliti, rekao im je da nema šanse da prihvati ponudu, tako da se susret bivših ljubavnika sigurno neće desiti pred kamerama. Ipak, i sam Ljupkin ulazak u "Zadrugu" dići će veliku prašinu - priča naš izvor.

U Italiji kupuje
stvari za 'Zadrugu'

Ljupka Stević je pred početak "Zadruge 5" otputovala u Italiju u šoping. Pevačica je čula da su tamo velika sniženja, pa je otišla da se odmori, ali i da kupi novu odeću za rijaliti.

Foto: TV Pink printscreen

Ljupka Stević

Tim povodom pozvali smo Ljupku, koja je kratko potvrdila naša saznanja.

- Trenutno sam na odmoru, ne mogu da se bavim sada time. Tačno je da su me zvali čelnici televizije, ali o detaljima ne mogu da pričam - rekla je Stevićeva.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija