• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2021

11:00

MISICA DOBILA BESNU MAŠINU OD KARIĆA! Stefan je ušao BEZ NJE u Zadrugu 5, a onda je usledilo OVO! Evo kako je REAGOVALA!

printscreen instagram/ljubisavljeviceva

Rijaliti

MISICA DOBILA BESNU MAŠINU OD KARIĆA! Stefan je ušao BEZ NJE u Zadrugu 5, a onda je usledilo OVO! Evo kako je REAGOVALA!

Podeli vest

Stefan Karić, učesnik "Zadruge 5", ušao je u rijaliti bez svoje devojke Jovane Ljubisavljević, ali ga to nije sprečilo da joj priredi iznenađenje.

Naime, njegov otac Osman Karić otkrio je na svom Instagram profilu da mu je Stefan, pre nego što je ušao u Zadrugu, ostavio novac da kupi Jovani automobil.

Foto: printscreen instagram/karic_osman

Objava Osmana Karića

- Pre nego što je ušao u Zadrugu, Stefan mi je ostavio novac da kupim baš ovaj auto za njegovu ljubav, Jovanu. Nadam se da će se Jovana obradovati. Evo sine ispunio sam ti želju. Sve za ljubav - rekao je Osman i usnimio besnu mašinu nakon čega je objavio fotografiju na kojoj Jovana pozira u novom automobilu, a ona se oglasila na svom Instagram profilu:

Foto: printscreen instagram/ljubisavljeviceva

Objava Jovane Ljubisavljević

- Zatvoren. Daleko od mene fizički, a uspe da mi priredi ovako nešto. Drži se, ljubavi, istraj, ne daj na sebe, ne daj na nas, čuvaj ono što smo branili... Nažalost ovog puta to moraš sam, ali znaš ti da ti ja uvek čuvam leđa. Volim te do neba - napisala Jovana u opisu fotografije na kojoj su ključevi sa priveskom na kom piše "Stefan".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija