• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

12.09.2021

16:10

BORA SANTANA ZAPRETIO TUŽBOM - VREĐALA ME JE NA NACIONALNOJ OSNOVI! Bivši zadrugar otkrio detalje SUKOBA Milice i Tanje, pa poručio: Vidimo se na SUDU!

Printscreen You Tube

Rijaliti

BORA SANTANA ZAPRETIO TUŽBOM - VREĐALA ME JE NA NACIONALNOJ OSNOVI! Bivši zadrugar otkrio detalje SUKOBA Milice i Tanje, pa poručio: Vidimo se na SUDU!

Podeli vest

Sinoć je u "Zadruzi" održana emisija "Pitanja novinara", a Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đole Kralj, inače prijatelj Dragane Spasojević i Tanje, bivših drugarica Milice Kemez, pričao je o tužbi koju je Tanja podnela protiv Bore Santane.

Đole je rekao da je Milica zvala Tanju da je moli da povuče tužbu, ali da ona nije odustala od jedne, jer je Bora vređao njeno dete. Nakon ovoga oglasio se i Bora Santana:

Foto: Printscreen You Tube

Bora Santana

- Što se tiče ovog dečka, neću ni po imenu da ga nazovem. Nebitan lik totalno, neću da mu dajem na značaju. Jeste, Milica je kontaktirala Tanju, jer će i Tanja dobiti kontratužbu od Milice i mene. Želeli smo to mirnim putem da rešimo, ali dobro. Ići ćemo na sud. Prvo suđenje je 15. oktobra, rešićemo to, angažovao sam advokate, terećemo se godinama ako treba, ali će pravda da bude dostižna. Što se mog šou programa tiče, sve je to bio performans u "Zadruzi" što se Tanje tiče, to nema nikakve veze, branio sam svoju devojku. Stojim iza svake reči. Uvrede su bile performans, mislio sam da će da uđe. To nisu nikakve velike uvrede, da bi mogla da mi uzme novac. A ona će da odgovara za prevaru i otuđivanje Miličinog salona i što je upropastila njen posao, kao i što me je vređala na nacionalnoj osnovi. Njene uvrede neću da iznosim, ali imamo svedoke koji će sve izneti na sudu. I za moj duševni bol za odvajanje od Milice, jer se Tanja prva umešala u sve. To što Tanja podmićuje ljude da perfidno pljuju Milicu, sud postoji, pa ćemo sve rešiti na sudu - istakao je Bora.

Bane Čolak se vratio u "Zadrugu" i ponovo vodi radio "Amneziju", a Bora je otkrio kako gleda na Čolakovo samostalno vođenje emisije, kao i to što on, zajedno sa Mikijem Đuričićem, pokušava da mu nađe zamenu.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Bane Čolak

- Što se tiče "Amnezije", ne sviđa mi se kako Čolak to vodi. To nema veze sa vezom. To su Miki i Milan osmislili, ja sam vodio preko 150 emisija, moj pečat stoji. Želim mu svu sreću, ali to će biti tako dosadno, već i zadrugari komentarišu. Mikija razumem, podržavam ga i samo neka ih loži do kraja. Čolak se istripovao, neka vodi, sam je Miki rekao, pravi cirkus sa njim. Ja ću emisiju formirati u spoljnom svetu, pa, eto... - poručio je Santana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija