• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2021

23:30

VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI! Maloletnica iz Zadruge 5 RASKRINKANA, imala ODNOS sa cimerom iz RIJALITIJA, ISPLIVALI SVI DETALJI VEZE! /VIDEO/

printscreen instagram

Rijaliti

VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI! Maloletnica iz Zadruge 5 RASKRINKANA, imala ODNOS sa cimerom iz RIJALITIJA, ISPLIVALI SVI DETALJI VEZE! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5", Milica Veselinović, smuvala se sa Mensurom, a sada je otkrivena njena velika tajna.

- Nije u redu da Mensur ne zna neke stvari. Mi smo imali neke male odnose, bila je sa mnom, bio sam kod nje, prespavao sam kod nje, imali smo intimne odnose, ali ne konkretno. Kad smo ušli ovamo prekinuli smo sve, ona se uhvatila Mensura. Desilo se par stvari. Mogu reći preključe šta je bilo, sedeli smo zajedno, malo me je pomazila - izjavio je Ante Baždarić.

- To nije istina, svi su rekli da si zaljubljen u mene - ubacila se Milica.

Foto: printscreen instagram

Ante Baždarić

- Bila je neka pesma, ona je zaplakala i kasnije mi rekla da je ta pesma bila posvećena meni. Rekla mi je da neće više spavati sa tobom, da će spavati sa Lornom. Rekla je da će ići do Splita kad se sve ovo završi. Nisam mogao da gledam juče, grli te i ljubi a ja znam drugu stranu priče - rekao je Ante.

- Brate, ja tebi ništa ne zameram, poštujem sve što si rekao, nemam nikakvu netrpeljivost. Ja želim da verujem u nas. Ja znam za taj odnos između njih, nemam ništa protiv toga, mladi su i ludi, sve se to dešava. Dalji odnos, prisustvo u njegovom društvu, to može biti problem. Ajde i to malo da provedu vremena zajedno, neću da paničim, histerišem, ipak su oni društvo iz karantina - govorio je Mensur.

- Moraš da paziš, nemoj da ti se desi isto kao i prošli put, branio si nju a ne sebe. Brani svoju čast. Znaš da tebe ovde većina devojaka želi, moraš da paziš na sebe. Kažem ti zbog sebe, da ti se ne desi isto ono što je ranije sa bivšom devojkom iz rijalitija. Nije normalno da se toliko mlada devojka smuva sa mangupom - ubacio se Miki.

- Nisam ja tupav, ja dozvolim, pustim te. Imam poverenja, pa ti izigraj ako možeš. Strpljiv sam i to mi je jako dobra vrlina. Da se razumemo, ne možemo preterivati, neću biti sigurno toliko tolerantan, da ne vidim neke stvari ili dozvolim. Ja sam joj i skrenuo pažnju da neke svari nisu u redu ako uđemo u neki odnos. Pre ću ja biti povređen, nego ona jer je toliko mlađa od mene, neću da me grize savest, ali sigurno neću dozvoliti da me neko pravi budalom - govorio je Mensur.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija