• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2021

08:28

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Đole ŠOKIRAO SVE izborom POTRČKA

TV Pink printscreen

Rijaliti

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Đole ŠOKIRAO SVE izborom POTRČKA

Podeli vest

Bila je emisija ''Izbor potrčka i pretres nedelje ", a Đole Kralj, ovonedeljni vođa, izabrao je potrčke za ovu sedmicu

-Nek ustanu Mensur, Irma, Dalila, Pele, Viki i Janjuš - rekao je Đole pa je nastavio:

-Neka sedne gospodin Mensur - spustio je Mensura, pa je dodao:

-Neka sedne diva Irma, Pele - rekao je Kralj, pa je nastavio:

-Dalila sedite - šokirao je Kralj izjavom, pa je rekao ko su potrčci:

-Viki i Janjuš su potrčci. Smatram da bi trebali da se spoje, nemam ništa protiv Janjuša, imaju 6-7 dana da li će biti opet se** - rekao je Đole Kralj.

-Đole, pored svega, uplašio si se Dalile - rekao je Milan

- Iskreno, sigurno ću više puta biti u izolaciji ove sezone. Da je Stanija bilo bi dosta intresantnije - rekao je Janjuš.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci

Alo, psihijatrija! Ima ta jedna simpatična pesma, peva je, proguglajte, malo poznati Jasmin Jusić, nikada nije postala veliki hit, ali toplo je ovim putem, evo, preporučujem na slušanje i službenu upotrebu organizatorima tzv. ekoloških protesta po Srbiji. Biće da je njima preko potrebna.

20.10.2024

11:40

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Pešić ostaje! Čović otkrio detalje ugovora
Košarka

Pešić ostaje! Čović otkrio detalje ugovora

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović objasnio je da su razgovori sa Svetislavom Pešićem trajali neko vreme jer je iskusni stručnjak imao i drugi obaveze, ali je na kraju produžio ugovor.

20.10.2024

12:33

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija