• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

15.09.2021

20:55

OČAJNA, NE ZNA ŠTA ĆE SA MILJANOM! Marija Kulić RAZOČARANA u ćerku: DANAS JE OTIŠLA KOD ZOLE U BOSNU...

Zoran Sinko

Rijaliti

OČAJNA, NE ZNA ŠTA ĆE SA MILJANOM! Marija Kulić RAZOČARANA u ćerku: DANAS JE OTIŠLA KOD ZOLE U BOSNU...

Podeli vest

Majka Miljane Kulić, Marija, ne prestaje da očajava nakon diskvalifikacije njene ćerke iz rijaliti-programa "Zadruga 5".

Miljana je spakovala samo neophodne stvari i krenula put Dervente kod Lazara Čolića Zole.

Kako Marija tvrdi, Miljana nije tražila lekarsku pomoć nakon diskvalifikacije, ali je njena iscrpljenost evidentna.

- Miljana je bila samo dan kod kuće i danas je otišla kod Zole u Bosnu. Ne slažem se sa tom odlukom da ode tamo, ali šta da vam kažem, ne pitam se ništa. Ostavila mi je Željka, on je sa mnom. Miljana je jako umorna, za dan nije ni uspela da se odmori, otišla je odmah kod njega. Ne znam da li ulazi u "Parove", ništa mi nije rekla. Ja čekam 21. septembar da odem na skener pa da vidim kakvo mi je zdravstveno stanje - rekla je Marija.

Foto: printscreen

Marija i Miljana

Celu vest možete pročitati na Telegraf.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija