• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

16.09.2021

08:30

MATORA SMUVALA NOVU DEVOJKU U ZADRUZI! Mislila da ih niko ne gleda dok su razmenjivale nežnosti!

Rijaliti

MATORA SMUVALA NOVU DEVOJKU U ZADRUZI! Mislila da ih niko ne gleda dok su razmenjivale nežnosti!

Podeli vest

MC Aleks je ustala za crnim stolom i otkrila šta oseća prema Jovani Tomić Matoroj.

- Da se osvrnem na Dalilu i zahvalim na lepim rečima. Emocije između Matore i mene jesu iskrene, ali na prijateljskom nivou. Mi smo se družile i u "Zadruzi 1" i spolja. Ovi što se pozivaju na to da su njeni prijatelji, nemaju pravo da skaču. Isključivo imamo prijateljski odnos, hvala ti na lepim rečima - istakla je MC Aleks, što je nasmejalo Dalilu:

- Varnice postoje! - istakla je Dalila.

- Prijateljski odnos nije da se ti maziš sa nekim ko je u prirodi takav. Ako se ja mazim sa gejem, ja sam gej - ubacio se Lepi Mića.

- Mićo, ja te sada molim, imali smo konflikt prošle godine, lepio si etikete. Ako osetim bilo šta prema Aleks, ja ću prva da ustanem i da kažem, kao što sam za Rialdu - istakla je Matora.

- Aleks, da li bi ostala prijateljica sa Matorom kad bi rekla da joj se sviđaš? - pitao je Stefan Karić.

- Ja bih se potrudila da zadržimo isti odnos. Sinoć se pokrenula ta tema da sam ja bi, Stefan Mihić mi je prišao i to rekao. Mene zanima, ko je pokrenuo tu priču? - pitala je Aleks.

- Ne sećam se ko mi je rekao, života mi moga, stvarno bih rekao. Aleksandra je stvarno lepa devojka, blista, ima šta da pokaže, predivna je devojka, oči, usta osmeh - odgovorio je Mihić.

- Ja sam rekao da mislim, ali nisam rekao da je bi, nego sam video da se Matora i Aleks maze - ustao je Ivan Radosavljević Beli.

- Nemojte da rešavate svoje komplekse preko mene! - poručila je Matora.

- Ja sam primetila da me ti merkaš i gledaš na žurki - poručila je Aleks.

- Aleks nije bi, ali ako mi se bude svidela, ja ću da teram svoju priču. Ja volim strejt ribe i imaćete problem sa mnom. Mene je startovalo 4, 5 riba ovde, ne znam šta vi momci radite. Ja sam sinoć dobila poziv od još jedne devojke - nadovezala se Tomićeva.

- Ja sam rekla da bih pre bila sa devojkom, nego muškarcem ovde, to nije bio poziv - ustala je Matora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija