• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2021

22:02

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5! Žestoki momak POTVRDIO - evo kada stiže u ŠIMANOVCE!

TV Pink printscreen

Rijaliti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5! Žestoki momak POTVRDIO - evo kada stiže u ŠIMANOVCE!

Podeli vest

Kristijan Golubić je aktivan na društvenim mrežama, a žestoki momak je odgovarao na pitanja svojih obožavalaca, pa je otkrio da ulazi u Zadrugu 5.

Naime, njegova devojka Kristina Spalević čitala je pitanja, a između ostalog pratioci je zanimalo da li će ući u rijaliti "Zadruga 5".

Foto: printscreen

Kristina i Kristijan

- Evo svi pitaju, da li ćeš ući u Zadrugu?- upitala je Kristina.

- Zadruga može da dođe, ja imam rođendan 30 i svadbu 21 novembra, nešto malo pre toga ili posle toga - izjavio je Kristijan.

Podsetimo, iako su svi očekivali da će Kristijan i njegova devojka Kristina ući na samom početku "Zadruge 5", to se ipak nije desilo, a kako je rekao ranije izvor za "Pulsonline" glavni razlog je Stanija Dobrojević, koja nije želela da boravi u Beloj kući u isto vreme sa Golubovićem, zbog ranijeg sukoba.

- Kristijanov ugovor je pravljen u odnosu na ugovor Stanije Dobrojević koja je, čak i godinu dana nakon cele one drame, izričito tražila da se ne nađe u isto vreme sa njim u Šimanovcima. Kako su oboje važni za gledanost, prvo je ušla ona, naročito zato što će se u Beloj kući zadržati samo mesec dana - rekao je ranije izvor za Pulsonline, a više o tome pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija