• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

03.10.2021

15:00

Kija Kockar objavila sliku iz tinejdžerskih dana, jedan detalj je svima posebno zapao za oko! /FOTO/

Instagram/Kija Kockar

Rijaliti

Kija Kockar objavila sliku iz tinejdžerskih dana, jedan detalj je svima posebno zapao za oko! /FOTO/

Podeli vest

Pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, objavila je sliku iz detinjstva koja je mnogima privukla pažnju.

Kija se proslavila učešćem u rijalitiju "Zadruga" kada je ušla nakon što ju je tadašnji suprug Sloba Radanović prevario. Ipak, nakon toga, Kija je krenula svojim putem i rešila da gradi karijeru.

Kockareva je sada podelila fotografiju iz perioda kada je bila tinejdžerka, te možemo videti kako je izgledala dok još nije stupila u vezu sa Radanovićem.

Foto: HIT dodatak/informer

Kija i Sloba

Naime, Kija je na Instagramu objavila svoju sliku koja je oduševila pratioce na pomenutoj mreži, te komentarišu da se nije mnogo promenila, čime se retko koja pevačica danas može pohvaliti.

- Možda sedmi razred. Soba - napisala je Kija u opisu.

Foto: printscreen instagram

Kija Kockar dok je bila tinejdžer

Podsetimo, Kija i Sloba 26. septembra 2016. godine, sklopili su građanski brak u rodnom Zrenjaninu, a razveli su se 7. avgusta dve godine kasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija