• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

19.10.2021

10:26

JAVNO JE OSUĐIVALA TARU I BILA UZ OSTAVLJENU IVANU ALEKSIĆ, DOK SADA ISTO RADI! Evo kako je Dalila govorila pre manje od godinu dana!

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

JAVNO JE OSUĐIVALA TARU I BILA UZ OSTAVLJENU IVANU ALEKSIĆ, DOK SADA ISTO RADI! Evo kako je Dalila govorila pre manje od godinu dana!

Podeli vest

Nakon javnog saopštenja da stavlja tačku na brak sa Dejanom Dragojevićem, Dalila se našla na meti osuda javnosti

Nedeljama iza nas Dalila je sve bliža sa Filipom Carem, te je to bio jedan od razloga zbog čega je odlučila da se udalji od sadašnjeg supruga Dejana. Zadrugarka ne traži krivca u svemu tome, već sama priznaje da je ona jedina kojoj treba da se sudi za sve postupke. 

Foto: instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

Dalila i Dejan Dragojević

Tokom trajanja četvrte sezone Zadruge, Dragojevićeva ipak nije imala takvo mišljenje.

Naime, ona je tadašnju vezu Tare i Nenada Aleksića Ša, javno nekoliko puta osudila, i stala u odbranu ostavljene Ivane ex Aleksić. Na svom Instagram profilu je skoro pa svakodnevno imala komentar za njihov odnos, ali i kako se saoseća sa ostavljenom Ivanom. 

Foto: printscreen instagram

Dalila Dragojević

- Gde ste sada svi koji se borite za prava žena? Je l' ovo ne boli Ivanu? Je l' nije osramožena i ponižena na najgori moguži način? Je l' ona nema osećanja? Zapitajte se i stavite se u njenu poziciju! I sad će mi neko reži da Nenadu i Tari teba dati podršku! Za šta? Za jednu emotivno unakaženu ženu? Šta ako ovo njegovu suprugu navede na suicidne misli, pa ne daj Bože, i na sam čin? Ma dajte molim vas, ovo je prešlo sve granice i svi oni koji se slade ovom nevoljom i ovom preljubom! - napisala je ona tad na svom Instagram storiju.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija