• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2021

08:15

MUK U BELOJ KUĆI! Zadrugarima pušten SNIMAK koji je ŠOKIRAO SVE! Dejan prebledeo, prvi put video Dalilu na DELU: Ona je...

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

MUK U BELOJ KUĆI! Zadrugarima pušten SNIMAK koji je ŠOKIRAO SVE! Dejan prebledeo, prvi put video Dalilu na DELU: Ona je...

Podeli vest

U Zadruzi 5 je održana još jedna emisija gledanje klipova sa Milanom Miloševićem

Zadrugarima je pušten klip na kojem se vide Filip Car i Dalila u izolaciji. Ovom prilikom Car je priznao da je srećan što je sa njom izolovan.

- Nemam komentar, iskreno da ti kažem. Šta da prokomentarišem, neka kažu drugi pa ću možda da se nadovežem - rekao je Dejan.

- Vidi se da nešto ima između njih. Nisam znao da postoje emocije sa njegove strane, a vidim da Dalila ne može da sakrije emocije i da joj on prija. Sigurno postoji nešto što nam još niste pokazali, tako da je vrlo nezahvalno da kažem sada nešto - dodao je Mensur.

- Da li je moguće da nemaš šta da kažeš nešto, ovo je tvoja žena? - pitao je Milan.

- Nemam, šta da kažem, to je bivša žena - odgovorio je Dejan.

Ja sam gledao sve napolju i sve mi je jasno, ovo je samo deo. Što se mene tiče Car i Dalila su u vezi a Dejan je samo formalno tu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink printscreen

Dejan Dragojević

- Šta hoćete vi od mene? Svi gledate u mene sada, šta treba da kažem, ona se smeje samo, ništa nije uradila. Ona je rekla da je gušim i evo pustio sam je neka je sreć,a sad je podržite! - dobacivao je Dejan.

- Očigledna je njena sreća sa Carem, ključna stvar je da se ona od njega ogradila i to sve govori - opet je ustao Mensur.

- Ja njega i dalje voli, nemoj ti meni da pričaš nešto, ja valjda znam najbolje - ubacila se Dalila.

- Vi ne kapirate ništa, nije poneta to. Poenta je da joj on izjavljuje ljubav a da se ona smeje i da prihvata sve! To je poenta! Ne treba meni potvrda ničija! - rekao je Miki.

- On opet traži krivicu u nama svima, što komentarišemo, on kaže da je ovo luft, a to nema veze sa luftom. Sve je očigledno i po ponašanju i po gestikulaciju, vidi se da su se zaljubili i da im prija izolacija. Ono što Mensur kaže je čista glupost - govorila je Miljana.

- Ja sam rekao svoje mišljenje nemoj odmah da vređaš. Ja da sam ovo video sa Milicom, haos bi napravio a zajedno smo samo dva meseca. Zato sam rekao da se Dalila ogradila od njega, to je jedino što mi je logično. Kocke su se sklopile, srećna je, čini je srećnom i sve je jasno. Vidi se da je ona nezainteresovana - govorio je Mensur.

- Ovaj klip govori više od hiljadu reči i da se ništa ne čuje! - rekla je Miljana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17