• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2021

10:44

NEZAPAMĆENA SCENA U ZADRUZI! Car zatekao Dalilu kako SPAVA u DVORIŠTU, molio je da se vrati u IZOLACIJU, a onda je poludeo: Za TRI DANA veze IMAMO...

TV Pink printscreen

Rijaliti

NEZAPAMĆENA SCENA U ZADRUZI! Car zatekao Dalilu kako SPAVA u DVORIŠTU, molio je da se vrati u IZOLACIJU, a onda je poludeo: Za TRI DANA veze IMAMO...

Podeli vest

Nakon svađe sa Filipom Carem, Dalila Dragojević je jutro dočekala u dvorištu

U izolaciji nećeš spavati, izađi iz izolacije. Tamo nećeš spavati - pobesnela je Dalila.

Hajde nazad. Ustani, 20 sati nisam spavao, što mi j*beš mozak? Sve shvataš bukvalno, ne sme ništa da se kaže, sve ne valja... Dalila, molim te... - preklinjao ju je Car.

Pokupi svoje stvari i izađi odmah! - naredila je Dragojevićka.

Kao da čekaš neki problem da bi napravila ovo - zamerio je Filip.

Filip je uzeo svoju posteljinu i napustio izolaciju.

Foto: TV Pink printscreen

Dalila Dragojević

Našao sam predivnu devojku. Mesec i po dana muke, da bih za tri dana veze imao 40 svađa. Idi, evo uzeo sam stvari - rekao je Car Dalili.

Međutim, Dalila nije htela da se vrati, pa je Car još jednom pokušao.

Ne glumi budalu, izašao sam iz izolacije - rekao je on.

Pozdrav - odbrusila je Dalila.

Ma, boli me k*rac - dodao je Filip i otišao od nje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 2 godine

Zar je moguće da je ovakva žena zla imala sreću da živi sa Dejanom. Nadam se da će Dejan brzo shvatiti da treba da slavi a Caru treba pokazati njenu sliku prije operacije nosa i da ima dokaz da je i fizički vestica

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija