• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

09.11.2021

22:02

Drama u porodici Filipa Cara! Sestra zadrugara se po prvi put oglasila: Sigurnost nam je pod znakom pitanja!

Marko Đoković

Rijaliti

Drama u porodici Filipa Cara! Sestra zadrugara se po prvi put oglasila: Sigurnost nam je pod znakom pitanja!

Podeli vest

Filip Car otpočeo je u "Zadruzi", pred milionima gledalaca, ljubavnu vezu sa udatom Dalilom Dragojević, što nedeljama unazad drma celokupnu javnost.

Pritisak zbog javne preljube trpe i članovi porodica aktera ljubavnog trougla, a sada se za medije oglasila i rođena sestra Filipa Cara, koja ističe da zbog dešavanja u rijalitiju trpe svakodnevne uvrede i pretnje. Sve su, ističe Filipova sestra Dina, prijavili policiji.

- Razumem položaj u kom se nalazite i da radite svoj posao, ali na meni je da u svrhu zaštite, dobrobiti svoje porodice, naše privatnosti i zdravlja upozorim kako ne bismo svi trpeli veće posledice određenih akcija. Naime, otac mi je bolestan te boluje od dijabetesa uzrokovanog stresom, poslovi su nam ugroženi kao posledica Filipovog učešća u tom programu, a povrh svega sigurnost deteta i svih nas dovedena je po velik znak pitanja. Zaista imamo dovoljno problema sa fanatizmom, zbog čega nam ponestaje snage te smo primorani da za sve ostalo koristimo pravno dostupne alate ne bismo li se zaštitili pravovremeno. Mislim da su Filip i njegovi postupci u rijalitiju dovoljno interesantna tema za sebe - poručila je Dina za Telegraf JetSet.

Foto: Printscreen You Tube

Filip i Dalila

Na pitanje kakav stav ima po pitanju veze njenog brata i Dalile Dragojević, Dina je rekla:

- Taj stav je opštedruštveno prihvatljiv, to je udata žena i tu staje svaka priča. To je naš stav i ništa više ne bih dodavala. Što se tiče gospođe D. D. tu staje svaka priča i komentar na nju.

Foto: Printscreen You Tube

Filip Car i Dalila Dragojević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija