• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

16.11.2021

16:40

DALILA DRAGOJEVIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM! Želi momentalno da napusti Zadrugu, KIVNA na LJUBAVNIKA i MUŽA! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

DALILA DRAGOJEVIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM! Želi momentalno da napusti Zadrugu, KIVNA na LJUBAVNIKA i MUŽA! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević se sve vreme žalila Matoroj i zadrugarima na situaciju od sinoć koju je imala sa suprugom Dejanom i dečkom Filipom Carem.

- Ja sam ovo zaslužila, šta sam mislila da će da mi bude bolje, da sam ovo zaslužila - govorila je Dalila.

- Ništa nije vredno tvojih suza, ja sam to shvatila na teži način - rekla je Irma.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević plače

- Imam ja voljene ljude, a zaljubila sam se, a on mi je zamerio što nisam njega navela među voljenim osobama, pa se naljutio priča kako sam ja rijaliti igrač, on je izgubio kompas, i ja kažem da ću da mu pomognem da vrati kompas, i da nisam sa njim, a on mi kaže da samo ja ne lomim nešto. Prebacio mi što sam ostala na Mićinoj igri istine, pa Karića i Zadrugu 3, pa da li mi se on sviđa, meni nije jasno. Zamerio mi što mi je Karić dao čokoladicu.

- Nisam ja ovo zaslužila, meni nije jasno što se on tako ponaša prema meni - govorila je Dalila o Caru, pa komentarisla Dejana:

- Pitam ga ja sinoć jesam li ja loša, jesam li laka, pet godina sam mu dala, a on meni tako. Čemu to, bude u meni ono što ne želim da budem - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Moraš da se digneš, je*i ga tako je moralo. Filip je sada tvoj dečko ja nemam ništa protvi njega, ali ja sam uivek na tvojoj strani, morađ da gledaš sebe - rekla je Matora.

U jednom momentu je pored njih prošao Car koji nije pogeldao Dalilu i ona je briznula u plač.

- Ona stara Dalila bu bila takva, ali ona nova ne - rekla je Matora.

- Nemam snage više, ide mi se kući - plakala je Dalila.

- Moraš i možeš - dodala je Matora dok ju je tešila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija