• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

18.11.2021

17:41

TEK ŠTO SE RAZVELA OD MUŽA, LJUBAVNIKU DRUGU ŠANSU PRUŽA?! Dalila otkrila da li će OPROSTITI Filipu JAVNO PONIŽENJE! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

TEK ŠTO SE RAZVELA OD MUŽA, LJUBAVNIKU DRUGU ŠANSU PRUŽA?! Dalila otkrila da li će OPROSTITI Filipu JAVNO PONIŽENJE! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5" Dalila i Dejan Dragojević stavili su tačku na petogodišnji brak, a Dalila je sad otkrila da li bi oprostila Caru sve uvrede koje joj je uputio.

- Mesec dana si bio fin, nežan, zabavn, kad je dejan zatražio razvod dobio si šta si hteo i sad se ovako ponašaš. Da je htela da bude sa Markom, bila bi - glasilo je pitanje.

- Nije mi drago šta sam izgvoorio, a ni šta sam video. Video sam devojku koja je napravila veliku žrtvu zbog mene da radi stvari koje ne priliče ni slobodnim devojkama. Toliko mi je teško bilo, da sam se osvrnuo na sve druge stvari. Normalno da mi je krivo i normlano da mi je žao. Vidim da ona danas prilazi Marku i navodi ga šta je dobro, ona ima komunikaciju sa njim dok ja spavam. Ja mogu da se pokajem za svoje reči, a da li će ona da se pokaje za svoja dela? - govorio je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Filip Car

- Je l' bi ti bilo lakše da prizna bar jednu grešku - pitala je Ivana.

- Meni kad neko napravi nešto loše, ja toliko loešg napravima, da njegovo loše operem, da to nestane - rekao je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Treba da uzme neki deo krivice na sebe, a ja čujem da ima komunikaciju sa Markom, koji je bio uzrok. Ja se kajem za svoja dela, ali mi nije normalno ovo što radi - dodao je Car.

- Sedila sam napolju sa Aleks, on je njoj psovao majku, ja sam samo rekla da mu ne treba to. Meni se on obratio u garderoberu, da pita gde je orman od Viki, rekla sam ne znam i da ne bih ni rekla. Moja greška je što sam se nasmejala, to sam uradila iz inata. Gledala sam ga sve vreme, nije i prišao. Bila je to moja greška, uradila sam iz inata, jer nije obraćao pažnju na mene. Ja da želim da flertujem, ja bih flertovala, da želim da budem sa nekim drugim, ja bih bila, pogotovo kad sam razvedena. Ja sam spremna da se korigujem za njega, spremna sam na sve zbog njega. Mislim da sam danas dokazala da sam spremna na sve zbog njega. Mogu sama protiv svih, ali protiv njega ne mogu. Želim sa njim da imam najbolji odnos na svetu i da budemo primer ljubavi, da ljudi govore da žele da budu kao nas dvoje - rekla je Dalila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 2 godine

Ona se nabacivala i Karicu, uvek je kao slucajno ispred njega

Ajde

pre 2 godine

Foliranti sve su dogovorili sa produkcijom. Umesto da budu izbaceni zbog tuce, oni se foliraju ne bi li se narod sazalio na Dalilu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

NATO u panici! Američki nuklearni kišobran ugrožen novim Putinovim planom! Pitanje trenutka kada će se sve srušiti kao kula od karata! (VIDEO)
Live TV

NATO u panici! Američki nuklearni kišobran ugrožen novim Putinovim planom! Pitanje trenutka kada će se sve srušiti kao kula od karata! (VIDEO)

Takozvano Kosovo postalo pridruženi član parlamentarne skupštine NATO-a. Mađarska jedina glasala protiv. Ruska vojska oslobodila je još dva mesta. Makron u Nemačkoj posle 24 godine. Ujedinjenje nacije upozoravaju: Gaza je pakao na zemlji. U emisiji "Rat uživo" na sve ove teme govorili su pukovnik Stevica Karapadžin, Aleksandar Lukić iz Instituta za političke studije, a uživo preko vajber uključenja javio se i novinar i narodni poslanik Milovan Drecun.

27.05.2024

19:57

Zapad hoće da Srbija uđe u sukob sa zemljama koje nisu priznale nezavisno KiM! Nikada nećemo dočekati svetsku pravdu? (VIDEO)
Live TV

Zapad hoće da Srbija uđe u sukob sa zemljama koje nisu priznale nezavisno KiM! Nikada nećemo dočekati svetsku pravdu? (VIDEO)

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da je način na koji je Hrvatska kosponzorirala donošenje Rezolucije o Srebrenici bio protiv ustava. Po njegovim rečima, on bi u svakom slučaju ovu rezoluciju podržao, ali je to učinjeno njemu iza leđa. O donošenju sramne Rezolucije o Srebrenici u "Info danu" govorili su analitičar, prof. dr Stevica Deđanski i Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu. Uživo u program javio se Jugoslav Nikolić, predsednik stanara Nušićeve br. 6 u Beogradu gde je doživeo incident sa predstavnicima opozicije.

27.05.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07