• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.11.2021

08:46 >> 08:48

MAJA ODMAH POKAZALA NOVE BOMBE Pogledajte starletine silikone (FOTO/VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MAJA ODMAH POKAZALA NOVE BOMBE Pogledajte starletine silikone (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Maja Marinković se skinula čim je ušla u "Zadrugu 5". Starleta je ugradila nove silikone, pa je poželela da ih pokaže gledaocima.

 

Marinkovićeva se presvlačila u Beloj kući, ali se ni na momenat nije trudila da to uradi diskretno. Cimerka Tara Simov joj je pomagala da skine provokativni beli kombinezon i u tom momentu su sevnule njene nove dude.

Starleta je na kraju ostala samo u tanga gaćicama, pa su milioni ljudi mogli da je vide gotovo golu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija