• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

28.11.2021

12:50

DEKI ĆE VAM KLANJATI U KUĆI KAD DOĐE U VETERNIK! Dalilina majka POTVRDILA GLASINE, poslala poruku Dragojevićima: PROMENIO JE VERU, našao je MIR!

printscreen

Rijaliti

DEKI ĆE VAM KLANJATI U KUĆI KAD DOĐE U VETERNIK! Dalilina majka POTVRDILA GLASINE, poslala poruku Dragojevićima: PROMENIO JE VERU, našao je MIR!

Podeli vest

Dalilina majka Emina Mujić potvrdila je navode pojednih medija da je Dejan Dragojević promenio veru.

- Hoćeš istinu da kažem? Veterničani, Deki će vam klanjati u vašoj kući kad vam bude došao. Ime nije uzeo. Nije menjao ime. Jeste promenio veru. Postio je Ramazan i Bajram, klanjao je na moje oči. Išao je u džamiju. Veterničani to kriju, njihov sin. Pričaju gluposti, kažu omađijan. Koliko je ljudi u svetu prešlo u Islam, našli su sebe tu. Ja nisam neka vernica, ne idem u džamiju, odem u 5 godina jednom - rekla je za ona.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

- Deki je sebe našao tu. On je tu našao mir, tu tugu koju su mu priredili majka i brat. Goran je znao da je promenio veru, verovatno im je preneo. Dejan je našao mir u tome svemu - objasnila je Mujićka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija