• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

03.12.2021

09:56

KAJE SE ZBOG SVEGA? Dalila KUKALA na sav GLAS, molila RODITELJE za OPROŠTAJ: Babo moj izvini što sam te IZDALA! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

KAJE SE ZBOG SVEGA? Dalila KUKALA na sav GLAS, molila RODITELJE za OPROŠTAJ: Babo moj izvini što sam te IZDALA! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojevićm preživaljava najteže trenutke svog boravka u rijalitiju, a kroz suze se obratila svojim roditeljima i zamolila ih za oproštaj zbog svega što joj uradila u proteklih par meseci.

Irma Sejranić, njena drugarica iz detinjstva plače zajadno sa njom i daje sve od sebe da joj pruži reči utehe.

- Babo moj, molim te oprosti mi za sve! Izvini za sve moje postupke, što sam napravila sve ovo, znam da te je sramota. Babo moj izvini što sam te izdala, molim te izvini, volim te oče moj, molim te oprosti mi - plakajući je govorila Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Irma teši Dalilu

- Majko moja, majčice, jao. Bože moj pomozi mi da se izvučem iz svega ovoga. Majka me je čuvala kao bebu, govorila mi 'ružo moja lepa'. čuvala me da bi me neko sada vređao. Babo mi je rekao da ne ulazim u rijaliti, prešla sam preko njegove reči, a taman je bio ponosan na mene - jecala je Dragojevićka.

- Sve će biti okej, videćeš, ja sam uz tebe, tu je drugarica - tešila je Irma plakajući.

- Poješće me sramota, najgora sam svesna sam, svi će da me pljuju - jecala je Dragojevićka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija