• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

06.12.2021

13:03

ONA JE SEK*UALNI MANIJAK! Janjuš otkrio da mu Maja šalje TAJNE SIGNALE: BLAM ME JE NJENOG BLAMA! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

ONA JE SEK*UALNI MANIJAK! Janjuš otkrio da mu Maja šalje TAJNE SIGNALE: BLAM ME JE NJENOG BLAMA! (VIDEO)

Podeli vest

Veza Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša obeležila je treću i četvrtu sezonu Zadruge

Janjuš je bio naredni sagovornik Darka Tanasijevića i iskreno komentarisao njihov trenutni odnos:

- Biće neviđenih scena između Maje i Cara, ovo je samo zagrevanje. Tu nema pomoći, to će tako biti, ja sam joj prošle godine pričao... Vidim da bi i Car izašao iz svega, to je opsesija i strah. Objasnio sam joj neke stvari, rekao sam joj da nije svako Janjuš, njima tri pitanja poremete sve. Ona gleda mene kad god je neko s*anje,tako je bilo i jutros, ne znam šta hoće. Tu već počinje davljenje, vidi kakav je on, u ranama, ali je malo to šta će tek da bude. Blam me je njenog blama - priznao je bivši košarkaš.

Foto: Printscreen You Tube

Janjuš i Darko

- Juče je pevala neku pesmu koju ja volim, to je i Car čuo. Čujem da to peva kad se posvađa sa njim, Ona je se*sualni manijak, može da ima se*s gde hoće, to je jedini način da se spava, svako pomirenje ide tako i onda sve ispočetka - rekao je Janjuš.

Janjuš je bio zgrožen izjavom Nikole Grujića Gruje da ga uopšte nije dotakla fotografija supruge i dece:

- Ja ne mogu da verujem da je čovek to za decu izjavio, ja po ceo dan pišem "Kruna" po stolovima, ja sam čuvao njen mali stiker. A on dobije sliku... On nije ni otvorio to. On bi sad imao odnose sa ovom Mimom, tom nikakvom Mimom. Ona mi je nešto pisala na Instagramu, sreća, pa ništa nije bilo - šokiran je bio on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija