Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

08.12.2021

19:35

OBEZBEĐENJE MOMENTALNO ULETELO U ZADRUGU! Mihić NAPAO Dalilu i Dejana, BIVŠI SUPRUŽNICI se UDRUŽILI, Stefan dobio ODGOVOR koji NIJE OČEKIVAO! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

OBEZBEĐENJE MOMENTALNO ULETELO U ZADRUGU! Mihić NAPAO Dalilu i Dejana, BIVŠI SUPRUŽNICI se UDRUŽILI, Stefan dobio ODGOVOR koji NIJE OČEKIVAO! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5" Stefan Mihić naredni je gostovao u radio-emisiji "Amnezija", gde je komentarisao sinoćni okršaj sa Dragojevićima:

- Krle i Sandi nisu uzeli budžet za žurku, da li je to Dejan ili neko od njegove ekipe, ja to ne znam. Rekao sam da je*em mater svima koji ljudima kradu novac za hranu. To je za mene greh - objasnio je Mihić.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila i Dejan se svađaju sa Stefanom

U tom je momentu ušao i Dejan Dragojević, kako bi odgovorio na prozivke:

- Hajde, gledaj me sad u oči! Da sam te ja udario, to bi izgledalo potpuno drugačije. Ja nemam nikakav razlog da ukradem novac, Karić mi je dao 1000 dinara, Đedović 1000, kao i Sandra! - govorio je Dejan.

- Ti i Dalila mislite da ste uhvatili nekoga za... Roki Balboa iz Veternika! Ti si Rokica, pi*kica! Ti si igračkica! - vređao je Mihić, a onda se pridružila Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan i Stefan

- Ti si nasilan i psihički nestabilan, zato si u zatvoru završio! Vadićeš se na taticu, ako ti ja budem prišao! Tebe je udario život! - uzvratio je Dejan.

- Ti si igračka, zato ćeš ostati do kraja! Ti si pi*ketina, pi*kica, ali ja nikada ne bih udario ovu tvoju Rokicu (Dalilu). Ti si igračkica, razumi - nastavljao je Stefan.

- Vratio se stari Deki - zaključio je Čolak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15