• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

09.12.2021

22:29

DOKAZ DA JE MAJA NOSILA JANJUŠEVO DETE - ISPLIVALE SLIKE ULTRAZVUKA SA GINEKOLOŠKOG PREGLEDA! (FOTO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

DOKAZ DA JE MAJA NOSILA JANJUŠEVO DETE - ISPLIVALE SLIKE ULTRAZVUKA SA GINEKOLOŠKOG PREGLEDA! (FOTO)

Podeli vest

Od kada se Maja Marinković uselila u ''Zadrugu 5'', između Janjuša i nje se vodi polemika oko toga da li je ona letos zaista bila trudna i abortirala njegovo dete.

Podsetimo, Maja je priznala da je nekoliko puta pokušavala da stupi u kontakt sa Janjušem, što preko drugarice, što lično, a kada je shvatila da on ne želi da ima dete sa njom, odlučila se da abortira. Janjuš joj je tada dao 30.000 dinara za ovu proceduru.

Foto: Printscreen You Tube

 

Tokom sinoćne emisije ''Pitanja gledalaca'', ponovo je pokrenuta ova tema. Maja je tada nazvala Janjuša ubicom njihovog deteta, a on je ponovo izrazio sumnju da je ona uopšte bila trudna.

Foto: Pink.rs

 

Pink.rs došao je u posed papira koji dokazuju da Maja jeste bila u drugom stanju i da je abortirala. U nastavku ovog teksta možete pogledati fotografije koje ovo i dokazuju.

Foto: Pink.rs

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Coco

pre 2 godine

Kada bi neko samo malo pogledao izveštaj, video bi da je isti montiran i to vrlo amaterski. Datum izveštaja 19.07.2021.godine, a datum PM 11.10.2021.godine.. . Neko je bio vidovit pa je znao šta će biti za tri meseca. Reklo bi se da su u pitanju dva izveštaja koja su nevešto uklopljena i da je to radio neko ko baš nije obraćao pažnju na detalje...

Bibi

pre 2 godine

Ako je I bila gravidna sama odlucuje dali ce roditi ili ne. Ove fore koje izgovara da je Janjus kriv I ubica to su price za decu. Samo da bi bila u centru paznje a Janjusu nabijala grizu savesti. Strasno I odvratno. Evo joj sad Car Filip koji ludi zbog njenog ponasanja. Ona je energetski sisatelj krvi. Milana je za nju mala maca.

Fingirano

pre 2 godine

Nalaz od 19.07.2021.god, a poslednja menstruacija 11.10.2021? Vrijeđate inteligenciju! I koga briga s kim se jahala i da li je bila trudna. Da je normalna ne bi to radila, a pogotovo javno iznosila. Ispade svaki njen snošaj glavna tema od društvenog značaja.

Ana

pre 2 godine

to je jedino sto ovaj polupismeni krapinac moze da uradi! sramota za kuma koji ga forsira i drzi u reality,a on ne zna ni jednu prostu recenicu da sastavi! pokvaren,neobrazovan,ruzan,nezgrapan,lenj,laze,manipulise,kocka,kurva se,rasturio porodicu i jos moralise tamo! zeludac mi se okrene kad ga vidim i cujem!

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija