• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

11.12.2021

14:15

DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ?! Direktan udarac u glavu - Filip zamalo da ostane bez oka! OBEZBEĐENJE IH JEDVA RAZDVOJILO! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ?! Direktan udarac u glavu - Filip zamalo da ostane bez oka! OBEZBEĐENJE IH JEDVA RAZDVOJILO! (VIDEO)

Podeli vest

Maja Marinković ušla je u sukob sa Filipom Carem tokom nominacija zbog Janjuša. Njih dvoje su krenuli da se svađaju pa je Maja fizički krenula da se obračuna sa Carem.

- Raskidamo, ne mogu više ovo biću sam... - vikao je Car.

- Dođi vamo - govorila je Maja.

- Hoćeš da me udariš - vikao je Car i krenuo ka Maji kada mu je ona opalila šamar.

- Smeće jedno, mene majka nije udarala. Ja se svađam sa njim a ti započinješ svađu. Mrš od mene ku*****no - vikao je Car.

Foto: printscreen

 

- J***m li ti mamu ja. Mama ti je ku****ina - urlala je Maja.

Njih dvoje su se svađali sve vreme dok je obezbeđenje bilo između njih.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija