• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

12.12.2021

09:40

CARU PALA ROLETNA KADA JE UGLEDAO ČORBU! Filip NAPAO Maju, OKRVIO je za ulazak njenog BIVŠEG MOMKA! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

CARU PALA ROLETNA KADA JE UGLEDAO ČORBU! Filip NAPAO Maju, OKRVIO je za ulazak njenog BIVŠEG MOMKA! (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnik Filip Car nije krio bes zbog ulaska Milana Jankovića Čorbe u Zadrugu 5, on je sve vreme prebacivao Maji Marinković da je ona kriva što je Čorba ušao:

- Evo uzbuđeni smo svi njegovim dolaskom. To su sve oni što samo pričaju. Desilo se da je meni i Janjušu prišao lik iz Gnjilana i pričao o Čorbi - govorio je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Filip i Maja

- Ti si ga spominjala, eto - rekao je Car Maji, pa nastavio:

- On nikada ne bi došao ovde da ga ti nisi pominjala, on ništa nije imao ni sa kim. Tu kao sa Ninom, Tarom, Paulom, Majom, ali ništa bitno - rekao je Car.

- Ma mene niko ne zanima, sem tebe - rekla je Maja Caru.

- Ti kuvaš te stvari, dolaze ljudi koje ti tražiš. On je bitan za rijaliti kao vanjski sneg. Ne može on mene da isprovocira, može samo da dobije pesnicu u lice - rekao je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Milan Janković Čorba u studiju

- Si video kako je ušao, u kutiji - rekla je Maja.

- Ma on nema priču, nebitan je, jer da je bitan, ušao bi sam a ne ovako - rekao je Car.

- Sada moraš da ogovoraš iskreno, ali ne da mu daješ na važnosti. Njega je ona ugurala u neku priču. On se priklonio Kristijanu zbog priče a da ne pominjem koliko je nebitan kada nije ni u superfinale ušao - govorio je Car.

- Šta prčaš o tome sada - rekla je Maja.

- Mene je sramota, da moju devojku povezuju sa njim - rekao je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Car zamera Maji

- Što ti njega sada vređaš, je l te dirao - upitala je Maja.

- To će da bude da sam ja prebio Milana Jankovića Čorbu, zamisli da budem diskvalifikovan zbog lika kojeg zovu Čorba - rekao je Car.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija