• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.K - U.Ć.

24.12.2021

17:40

STARLETA DOBILA SAT KOJI VREDI DVA STANA! Momak iznenadio Anu Korać POKLONOM od 130.000 EVRA! (VIDEO) (FOTO)

printscreen

Rijaliti

STARLETA DOBILA SAT KOJI VREDI DVA STANA! Momak iznenadio Anu Korać POKLONOM od 130.000 EVRA! (VIDEO) (FOTO)

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge" Ana Korać nikada nije krila da voli kada je muškarac obasipa poklonima, a dečko sa kojim je trenutno u vezi to očigledno dobro zna.

I ne samo što zna, nego ne štedi novac kada je njegova lepša polovina u pitanju!

Međutim, pored debelog novčanika, ima i smisao za romantiku, pa ne čudi zašto je Ana oduševljena njime.

Naime, lepa starleta iz Ivanjice trenutno se nalazi u Dubajiu sa svojom najboljom drugaricom, Sorajom Vučelić. Njih dve su odsele u jednom luksuznom hotelu i uživaju u čarima ovog prelepog grada, a Anin izabranik je čak i tamo uspeo da je iznenadi romantičnim, ali i skupocenim poklonom.

 

 

Koraćeva je na svom Instagram profilu svima stavila do znanja kako ju je dečko iznenadio.

Foto: printscreen instagram

Sat koji je Ana Korać dobila

On joj je kupio cvetni arnažman sa crvenim ružama, a na vrhu se našao veliki broj ukrasa u vidu plišanih medvedića. Povrh svega, poklonio joj je i skupoceni sat čija vrednost iznosi preko 200.000 dolara.

Foto: printscreen instagram

Anina objava

Starleta je nedavno izjavila da se odavno nije ovako zaljubila i da uživa u srećnoj vezi. Prema njenim rečima, dečko sa kojim je u vezi ne želi da se eksponira u javnosti, ali po svemu sudeći, njegov identitet neće moći još dugo da se krije!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vrana

pre 2 godine

Glupi su njeni sponsori a ne ona! Svakako nek joj ta sreca bila.

Gile

pre 2 godine

Za pre bogatog DEDU Arapa i 200000e je sitnica.. Ona je,, roba,, on kupac... Jedan od.. Operišu njih 2 po Dubaiu,,, rade,, na an gro

Julija

pre 2 godine

Pa koliko kosta sat? U naslov 130.000€ a u tekstu 200.000€. Nesto nestima gospodo, ??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija