• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

27.12.2021

21:08

OGLASIO SE NEPRIJATELJ DALILE DRAGOJEVIĆ: Blatila je moju mrtvu ćerku, to joj nikad neću oprostiti!

printscreen

Rijaliti

OGLASIO SE NEPRIJATELJ DALILE DRAGOJEVIĆ: Blatila je moju mrtvu ćerku, to joj nikad neću oprostiti!

Podeli vest

Glumica Eva Ras prokomentarisala je odnos Dejana i Dalile Dragojević, a onda progovorila o odnosu sa aktuelnom zadrugarkom, kojoj jednu stvar, kako kaže, nikada neće oprostiti.

Naime, Eva je prokomentarisala Dalilino učešće u petoj sezoni "Zadruge", a potom se osvrnula na sukob koji se dogodio pre nekoliko godina uživo u programu, kada je Dalila vređala glumicu i na izuzetno ružan način govorila o Evinoj pokojnoj ćerki Kruni, koja je preminula sa samo 24 godine.

Foto: Darko Cvetanović

Eva Ras

Ona je moj neprijatelj… Ja sam bila u emisiji “Upoznajte Parove” kada je ona blatila moju mrtvu ćerku, i ja to njoj ne mogu da oprostim nikada. Ona sada meni može da se udvara koliko hoće. Ona je gazila ožalošćenu majku zajedno sa pokojnom ćerkom… Ja joj želim svako dobro, ali ne želim o njoj da pričam – poručila je Eva, a onda ipak prokomentarisala ljubav i brak Dragojevića.

Foto: Printscreen You Tube

Eva Ras oplela po Dalili

Ja nikad nisam bila za to da se prave preljube, uvek sam se udavala i razvodila. Kad sam se zaljubila u drugog, ja sam se razvela, novu ljubav nisam ostvarila dok se nisam razvela. Vaspitana sam tako da nema preljube… Ne zalazim u to u kakvom su odnosu oni, to su pravila rijalitija. Ja nisam verovala ni u ljubav Katarine Živković i onog njenog na Farmi, mnogi imaju strategiju kako će da opstanu - rekla je Eva Ras.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija