• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

29.12.2021

14:02

MAJA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK, NJOJ JE MESTO U LAZI LAZAREVIĆ! Krvnički je napala Marijanu, a sada se oglasila njena drugarica - najavila tužbu!

Printscreen You Tube

Rijaliti

MAJA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK, NJOJ JE MESTO U LAZI LAZAREVIĆ! Krvnički je napala Marijanu, a sada se oglasila njena drugarica - najavila tužbu!

Podeli vest

Maja Marinković je sinoć brutalno napala Marijanu Zonjić zbog odnosa sa njenim bivšim dečkom Filipom Carem, a Marinkovićeva je Marijanu izgrebala po licu i nanela joj vidljive povrede.

Sada s oglasila Marijanina drugarica, koja je nije štedela reči za Marinkovićevu. Ona je rekla da će podneti tužbu protiv Maje, a onda poslala brutalnu poruku Takiju.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Maja Marinković

Pa mislim ako Marijana ima imalo mozga da treba da je tuži, a mi koji smo napolju postaraćemo se da dobije tužbu od Marijane, tako da tužba naravno da će da bude. Maja je jedna bolesnica retardirana kojoj je nažalost mesto u Lazi Lazarević ne u Zadruzi. Sa ovakvim njenim pretnjama i nasrtanjem sa umišljajem na nju samo se pitamo da li će živa izaći iz Zadruge, mislim da nije ništa strašno uradila da bi ona ovako na nju nasrnula krvnički, jer Maja njoj nije ni drugarica nit je Maja sa Carem da bi ona ovako postupila. Može verbalno kao i što treba tamo da bude, a ne da se čupaju, grebu i ostalo. Mislim da je Maja ozbiljni psihijatrijski slučaj i pošto je nanela Marijani ozbiljne povrede po glavi i po licu mi verujemo da će prodokcija izaći Marijani u susret da je izvedu na lekarski pregled i da će joj to biti čestitka za Novu godinu od nje i nas napolju. I iskreno se nadam i poručujem njenom tati Takiju da umesto što se šminka i sredjuje za izjave i sve žive pljuje, a njegovu ćerku psihički obolelu osobu da se potrudi da dobije psihijatrsku pomoć dok je na vreme ako joj mogu i pomoći - rekla Marijanina drugarica.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Maja nasrnula na Marijanu



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRVI PUT SAM SE U KADRU ISPRIČALA SA VESNOM TRIVALIĆ! Anica Dobra o odnosu sa koleginicom - otkrila detalje sa snimanja! (VIDEO)
Kultura

PRVI PUT SAM SE U KADRU ISPRIČALA SA VESNOM TRIVALIĆ! Anica Dobra o odnosu sa koleginicom - otkrila detalje sa snimanja! (VIDEO)

Serija "Čudne ljubavi" koju je režirao proslavljeni glumac Nikola Kojo, biće emitovana 1. 2. i 3. januara na Superstar TV, a glavne likove tumače Nikola Kojo, Milena Predić, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Nina Nešković, Jovan Jovanović, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović i mnogi drugi.

29.12.2021

13:17

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija