• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

07.01.2022

11:45

JANJUŠ DAO OBEĆANJE - NAUČIĆU DENIZ SVIM SRPSKIM OBIČAJIMA! Košarkaš hoće da osvoji zgodnu Slovenku

Informer

Rijaliti

JANJUŠ DAO OBEĆANJE - NAUČIĆU DENIZ SVIM SRPSKIM OBIČAJIMA! Košarkaš hoće da osvoji zgodnu Slovenku

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš rešio je da nauči Deniz Dejm srpskim običajima! Bivši košarkaš oduševljen je neobičnom Slovenkom, pa želi da baš s njom proslavi Božić u "Zadruzi"!

Foto: Informer

Denis Dame i Marko Janjušević Janjuš

On kaže da mu je cimerka veoma zanimljiva. 
- Deniz je moja kraljica, obožavam je! Pokazaću joj kako se u Srbiji slavi Božić i naučiću je svim našim običajima. Moraće da posti na Badnji dan, a zatim 7. januara da porani i umesi česnicu! Recept ne znam, ali sigurno ide brašno... Posle će malo da pijuče, džara vatru... - smeje se Janjuš, dok Deniz oduševljeno klima glavom:

- Sve ću da naučim! Oboriću ga s nogu pogačom! Umem ja da mesim, samo kad hoću. Ma i pile mogu da budem, pa da pijučem. Mnogo volim praznike i radujem se što ću da učim o srpskoj tradiciji. Kad mi Janjuš sve to pokaže, onda je red i da se oženi mnome! Biću najbolja snajka Janjuševićima, ima da me vole više nego njegove bivše devojke.

Foto: Informer

Denis Dame i Marko Janjušević Janjuš

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Prvi običaj u nas Srba je kresanje u 22h na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Nadam se da će se pričestiti u crkvi kao pravi pravoslavni vernik. Hahaha

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija