• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2022

22:32

U ZADRUGU UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Isplivalo sve na videlo - haos u Beloj kući! (VIDEO)

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

U ZADRUGU UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Isplivalo sve na videlo - haos u Beloj kući! (VIDEO)

Podeli vest

Sanja Grujić je tokom porodičnog sastanka u Beloj kući glasala za tri zadrugara koja se najviše prave pametni, a to nisu.

- Nisam psihijatar da odredim ko je pri čistoj svesti i zdravoj pameti. Ljudi su me ovde nazivali prostitutkom u nedostatku argumenata. Mnogi me nisu dobro upoznali, pa me komentarišu na osnovu fizičkog izgleda. Vodiću se samo ličnim okršajima, Lepi Mića, Mihić i Dalila - rekla je Sanja.

Foto: printscreen

Sanja Grujić

- Ja sam vrlo inteligentan, da li sam pametan ili ne govore moji postupci u životu. Sa 300e sam otišao u Dubaji i napravio priču. Opet me ne slušate i pokazujete kakvi ste. Normalno je da svi grešimo, ali malo nas je pametnih ovde, ipak je ovo zatvoren prostor. Mnogo provokatora ima ovde a većina je glupa, moram nemušti jezik da koristim jer drugi ne znate. Dalila je prva koja nije da se pravi pametna, nego zaista nije pametna u nekim trenucima, ne može jer kada se emocije uključe pamet nije vidljiva. Naveo bih i Mensura, neću reći da je glup ko ku*ac, ali pokušava da bude pametan, a nema vokabular da iskaže sve što misli. Mnogi bi ovde to rekli a ne smeju - govorio je Mihić.

- Ima ovde glupljih ljudi, ali po nekim postupcima ispadoše Car, Dalila i Dejan. Ima glupavih, ali su bezazlene gluposti u pitanju. A ovi su potpuno degradirali sebe. Kada ih slušaš, misliš da njima nikakva glupost ne može da se desi, evo Car kada govori misliš da je najpametniji a ide ovde izgreban. Dalila govornik a evo je u depresiji, Dejan prepametan a pliva u jezeru. Nisu ono što pričaju već sasvim drugačije - naveo je Miki.

Foto: Printscreen You Tube

Stefan Mihić

- Moj otac mi je rekao da i te kako narod misli, aj kažem da narod sve vidi, a sad sam siguran da misli da sam pametan - otkrio je Stefan u jednom trenutku informaciju koju mu je otac u "Zadrugu" uneo iz spoljnog sveta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija Josip

pre 2 godine

zdravo prijatelju, zovem se Isabella Ethan, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo pročitajte moje pravo životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ova informacija pomoći nekome tko pročita ovaj članak, u roku od dva dana obnoviti raskinuti brak i povratiti izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s Ethanom, prekinuo je sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , pitao sam ga sa obećao sam svemu što sam imao, ali je odbio. Objasnio sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu vratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, ja nisam imao izbor, ali da isprobam, poslao sam e-mail kanalu spellcaster i rekao mi je bez problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je komadić ljubavne čarolije u zrak i začudo drugi dan je bio oko 3.00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena što sam se javila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim jer me toliko voli. Bio sam tako sretan i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam zatreba pomoć možete ga kontaktirati na ovu email adresu:dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirati na whatsapp/viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744 ... :) . . :) .. :) .. :) .. :). . :)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija