• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

11.01.2022

21:15

MAJA MARINKOVIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE! Vraćam se u 'Zadrugu' da se u*erem Caru u život! STARLETA SPREMA PAKLENU OSVETU BIVŠEM MOMKU!

Printscreen You Tube

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE! Vraćam se u 'Zadrugu' da se u*erem Caru u život! STARLETA SPREMA PAKLENU OSVETU BIVŠEM MOMKU!

Podeli vest

Maja Marinković kaže da se vraća u "Zadrugu 5" da uništi život bivšem dečku Filipu Caru!

Starleta je pre 11 dana diskvalifikovana iz rijalitija jer je pretukla momka iz Crikvenice, ali izgleda da mu pakao tek sledi!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Sprema pakao

Maja poručuje da će Caru zagorčati život zato što svakodnevno flertuje sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević.
- Jedva čekam da se vratim u "Zadrugu" i Caru se userem u život! Nije ni svestan šta ga čeka! Mnogo me je razočarao. Bila sam u pravu za sve što sam mu zamerala, a posebno za flert sa drugim devojkama. Kad sam napustila rijaliti, pregledala sam snimke i videla da mi je svašta radio iza leđa. Skupo će platiti za to - kaže Marinkovićeva za Informer, a na pitanje šta najviše zamera bivšem momku, odgovara:

Foto: Printscreen You Tube

Maja Marinković i Filip Car

Janjuš je bolji čovek od Cara

Foto: Informer

Janjuš i Filip

Maja kaže da se Janjuš pokazao kao bolji čovek od Cara, ali da se ni njemu ne bi vratila:
- Dok sam bila u "Zadruzi" shvatila sam da mi Janjuš želi dobro, jer mi je dao nekoliko ispravnih saveta. Ipak, pošto sam prošlog leta abortirala njegovo dete jer mi se nije javljao na telefon, zauvek je završio sa mnom. Posle tog gesta mi se zgadio! - iskrena je starleta. 

- Flert sa Dalilom Dragojević! Očijukao je s njom dok smo bili zajedno, a nastavio je s tim i kada sam izbačena. Dešavalo se da leži sa mnom na krevetu i bez blama joj dobaci: "Vidi Dakicu, istuširala se, miriše..." Mene to isprovocira, pa skočim na njega i posle sam ja kriva što sam ga udarila! Niko ne čuje šta je on pre toga rekao i da me je izazvao da reagujem burno.

Starleta tvrdi da neće pokleknuti i pomiriti se s Carem kad se ponovo nađu pod istim krovom.
- Nema šanse! On je veliki kompleksaš, ženskaroš... Neiživljen je. Šta će mi takav muškarac?! Sve radi proračunato! I sa Dalilom i sa mnom je bio u vezi samo da bi imao priču u rijalitiju. Pala sam na njegove oči i osmeh, ali kad bolje razmislim, dečko ima 150 kila i nije baš neki frajer. Mogao bi da smrša - priča naša sagovornica.

Završila kod psihijatra

Maja otkriva da je zbog Filipa Cara počela da ide kod psihijatra.
- Doktor mi je rekao da biram pogrešne muškarce. To se odnosi i na Cara, ali i na Janjuša, s kojim sam bila duže od dve godine. Ma, obojica su mi se smučili! Biću sama dok se psihički ne oporavim i ne shvatim šta želim od života. Moraću pažljivije da biram partnere, kako me ne bi dovodili do ludila. Svesna sam da moje lupanje, vrištanje i udaranje nije normalno, ali sve je to bilo jače od mene. Naučiću da se kontrolišem - optimista je Marinkovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija