• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

11.01.2022

13:55

JEDAN JE GUBITNIK, DRUGI JE PRORAČUNAT Dalila komentarisala Cara i Dejana, otvoreno rekla šta misli o ljubavniku i bivšem mužu!

Youtube printscreeen

Rijaliti

JEDAN JE GUBITNIK, DRUGI JE PRORAČUNAT Dalila komentarisala Cara i Dejana, otvoreno rekla šta misli o ljubavniku i bivšem mužu!

Podeli vest

Dalila Dragojević javno je otkrila šta sada misli o Filipu Caru i Dejanu Dragojeviću.

Dalila se danas ispovedila Drvetu mudrosti i otkrila šta misli o bivšem ljubavniku Filipu Caru.

Foto: Youtube printscreeen

Dalila Dragojević

- On je meni rekao da je mene ostavio jer je mislio da mi je igra, a onda na Igri istine je rekao da je to njegov kompleks, jer se on plaši da bude ostavljen. On ne zna šta hoće, muva se sa Anom, previše je jeftin. On ne može da funkcioniše bez one stvari, spušta sebe, ponižava se. On mnoge stvari radi na silu, meni je to jadno, jeftino. On je sve izgubio, ali ne znam da li je glumio tj. jeste, on se pretvarao, hvalio je jednu ženu, a ustvari sve je bila maska, a sada je pokazao sebe. Sinoć se pokazao kao gubitnik, kada ga ja pogledam on se zacrveni, a sve vreme je pokušavao da me nasmeje, a on je uništio sam taj osmeh - rekla je Dalila o Caru, a o Dejanu je imala malo više pohvalnih reči:

Foto: Youtube printscreeen

Filip Car

- Ja vidim Dejana koji se bori sa nekim komentarima, a liči mi na čoveka koji me je branio na početku kada se dešavalo ono sa Filipom. Meni se to uvek sviđalo kod njega, a to nikada nisam mogla da shvatim. On je opet tu i uvek je tu, a ja vidim da on mene ne bi povredio, ali on je jako promišljen. On je muškarac koji se bori za ženu koju voli. Meni nije jasno koliko se on trudio da mi pokaže da grešim, ali kao da se nije dovoljno borio, a Filip se borio, on me je hvalio, to je onaj Filip koji se kao trudio, da ne kažem folirao. On je mene sinoć pohvalio jer sam bila pozitivna, a onda je krenuo da priča kako sam zla. Dejan za mene sada ispada muškarac prema meni, jer se vidi da ga ne zanima ni rejting niti bio šta, on se bori za mene, iako ima dosta uvreda da mi kaže - objasnila je Dalila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija