• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.01.2022

15:57

SAMLEO BIH IH O ZID Dejan otkrio da je svestan da Car dodiruje Dalilu! (VIDEO)

Youtube printscreeen

Rijaliti

SAMLEO BIH IH O ZID Dejan otkrio da je svestan da Car dodiruje Dalilu! (VIDEO)

Podeli vest

Dejan Dragojević preživeo je pakao u poslednjih nekoliko meseci, a sada je sve to analizirao sa Drvetom mudrosti.

Dejan je govorio o svom odnosu sa Dalilom, ali i o tome kako sada vidi ono što se dešava između njegove bivše supruge i Filipa Cara

Foto: Youtube printscreeen

Dejan Dragojević

- Kako si Dejane? - pitalo ga je Drvo.

- Lepo, lep mi je osećaj u organizmu. Mada, ja stalno menjam raspoloženje. U kući nema ništa novo, taj odnos Dalile i mene... U sekundi se menja, ne duržim se više ni sa kim, psihički nisam dobro. Kada sedim sa nekim, non stop ide ista tema, Dalila - Car. Aktiviraću se za dve tri nedelje opet. Nema niko posebno da to potencira ali svi dođu do te teme, ne mogu da slušam. Postoje ljudi koje ne mogu ni da slušam. Smaram me to, bolje mi je po strani. Sa Dalilom se samo družim, jedemo. Ona meni pokušava da pomogne, ali sve nam je teže. U jednom trenutku nam prija taj odnos, u drugom ne. Treba se navići na ovo, ona je u bunilu, ni sama ne zna gde će i šta će. O sebi još nisam počeo da razmišljam, sve u svemu hoću da pomognem i njoj i sebi. Najlakše mi je kad je ona pored mene, ali neču da je komentarišem niti napadam. Kada vidim da sedi tamo, sve mi nekako nerealno. Ali dobro, o sebi još nisam počeo da razmišljam, doći će vreme i za to - govorio je Dejan.

Foto: Youtube printscreeen

Dalila i Car

- Car je stalno dodiruje u prolazu, prati, gleda, uhodi, sedi poreko puta nje, ni taj mi odnos nije jasan. Da ti ne pričam kako se osećam. Samleo bih ih o zid da sam onaj od početka. Najviše me boli kada on baci neku glupu foru, a ona se nasmeje. On stalno traži neku reakciju od nje, a ona mu i da posle tri četiri sata. Gledam da upoznam nju kroz ovo što se dešava. Kad je bila Nova godina, ja sam pitao da li je on dodirnuo, posle nisam hteo da pravim problem. Mnogo je zamršeno. Da ima laser, upecao bi je. Ona se ne suzdržava, napravila je sr*nje i nema za šta da se suzdražva. Ne znam šta je u njenoj glavi. Ne verujem joj više, neke stvari da, ali u nekim mi bude sumnjiva. U njihovim raspravama, on je drukara, ona meni ispriča, a on doda još nešto, ali ja to na kraju pustim i eto. Pokušavam nešto, a ne znam šta, borba sa vetrenjačama. Gutam u sebi, pa napravim neku glupost - rekao je Dejan.

- Ne verujem da ona daje povod za sve to, ali zna on na šta ona reaguje. Uhodi je, kreće za njoj, vidim da ona njega izbegava, kada radi neke stvari, radi ih transparentno, a njega pucaju kompleksi što ga odbija, pa ga vuče kao magnet. Ni on sam sa sobom ne zna šta hoće. Njemu je sve zaje*ancija, a njoj nje. Siguran sam da mu ona ne daje povoda, osim kada ustane i prokomentariše nešto što on laže - pričao je Dejan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!
Tenis

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!

Trenutno drugi teniser sveta, Janik Siner odlučio je da se zbog povrede kuka povuče sa ATP Mastersa u Madridu, a posle ovog poteza je sigurno da će Novak Đoković i posle rima biti na prvoj poziciji ATP liste.

01.05.2024

21:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija